I co tu ma nie pasować wygląda tak samo, jak długość jest ta sama
[ Dodano: Pon Sty 17, 2011 15:50 ]
Wytłumacz co nie pasuje te górne bolce się da zaczepić do ręcznego, nawet latwiej wejdzie bo jest trochę krótszy bolec. A drugie koniec tez zaczepi
_________________ ( ͡° ͜ʖ ͡°) Diagnostyka i Chip Tuning Rover/MG Diesel oraz kodowanie pilotów
Remi55, nie zrozumielismy sie od ciebie bede zakladal teraz bo te co nowe mam to niby nie pasowaly i dlatego kupilem uzywki bo mi juz kasy bylo szkoda sam wiesz nowe linki 120 zl plus 50 za wymiane ktorej ponoc nie szlo zrobic
te od ciebie na pewno beda pasowaly
ale chcialbym odsprzedac te nowe i dlatego chce je zidentyfikowac zeby komus kitu nie wcisnac
a nie mam podstaw by nie wierzyc mechaniorowi bo ja mu dalem te nowe on wyciagnol stare bo byl pewien ze nowe sa dobre a tu klops i dlatego musialem zaplacic i dlatego pytam czemu te nowe nie pasowaly i do czego one sa bo mechanik powiedzial ze tego zalozyc nie idzie
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
u jakiego byles mechanika bo ja juz tez bylem u kilku z roznymi sprawami i pojecia nie mieli oco chodzi wkoncu sam musialem zrobic jedz do frydka u P.Noconia on mi wszystko zrobil w aucie jedyny mechanik ogarniety i tani
Lewis, na temat tego pana z frydka to mam wlasne doswiadczenia ale to moze prywatnie teraz kozystam z tego tu u nas w zoltym budynku fajni goscie, konkretni no i blisko a jak chcesz to tanio mam linki do recznego dwie za 80zl nowki moze tobie spasuja
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum