Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 1.8 Rok produkcji: 2003
Witam i sie zapytam co mozna zastosowac zamiast wygluszenia maski ?
Problem taki ze mi wcielo cześc wyciszenia na wysokość spryskiwaczy (prawdopodobnie jakis gryzoń to zrobil ) i sie zastanawiam co zamias tgo zapodac ? albo jak to naprawic ?
Dziura jest dość duża praktycznie od jednego spryskiwacza do drugiego o szerokość 15-20 cm
Co proponujecie z tym zrobic ? najlepiej i najtaniej
PS mam mapty APP po wygluszeniu drzwi ale nie wiem czy nimi mozna maske wykleić ?
SPAMU¦
Wysłany: Pon Sty 17, 2011 20:44 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
http://motoallegro.pl/rover-45-wygluszenie-maski-i1395949469.html może to cie zainteresuje
jedyne ktore znalazlem niestety i chyba trzeba bedzie to zakupic
hvil [Usunięty]
Wysłany: Wto Sty 18, 2011 08:40
A czy Koledzy nie znają gdzie kupić ten materiał na arkusze/? mam maskę trochę domowej roboty do mazdy i chciałem wygłuszyć ją....jednak oryginalne nie podejdzie wygłuszenie.
BoloSr [Usunięty]
Wysłany: Wto Sty 18, 2011 08:44
hvil napisał/a:
A czy Koledzy nie znają gdzie kupić ten materiał na arkusze/? mam maskę trochę domowej roboty do mazdy i chciałem wygłuszyć ją....jednak oryginalne nie podejdzie wygłuszenie.
dobre pytanie moze faktycznie jakis material zakupic i samemu zrobic
hvil [Usunięty]
Wysłany: Wto Sty 18, 2011 09:20
tylko jaki?? ja mam wlot i całkiem inne mocowania maski niż ori, musze sam zrobić, najchętniej to bym kupil taki materiał:P tylko jaki:P
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum