Po ostatnim spocie mamy kolejnych sympatyków mam nadzieję że wkrótce zmienią status na klubowicz .
W takim celu zapraszam starą gwardie poznańską o przybycie na kolejne spotkanie 23.01.2011r. Galeria Pestka parking podziemny żółty C-4 na godzinę 18:00.
Pokażmy że jest nas sporo i niech się nowi nie zrażają tym że było ich ostatnio więcej niż stałych bywalców.
1.Speedy
2.
3.
proszę się wpisywać
_________________ Speedy
SPAMU¦
Wysłany: Wto Sty 18, 2011 22:31 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
1. Speedy
2. mdraht
3.staszekpzn
4.kuba1987
5. Żukowaty
6. sknerko & mrowka (jak nic sie nie wydarzy)
_________________ wcześniej PoldoRover 10 lat złego słowa nie powiem
Rover 220SDi "szedł jak pocisk"
LR Freelander 1.8 Hard top PB/LPG będę tęsknił
teraz Rover 75 2.0 V6 Charme [mruczek] zobaczymy kupiony 13 w niedzielę
LR Freelander 1.8 SCAPA Sport
MG TF 160 srebrny pocisk
No i my dotarliśmy in house.
Dzięki za spota fajnie było, a już dawno nie było takiej frekwencji
_________________ wcześniej PoldoRover 10 lat złego słowa nie powiem
Rover 220SDi "szedł jak pocisk"
LR Freelander 1.8 Hard top PB/LPG będę tęsknił
teraz Rover 75 2.0 V6 Charme [mruczek] zobaczymy kupiony 13 w niedzielę
LR Freelander 1.8 SCAPA Sport
MG TF 160 srebrny pocisk
padły mi klocki z przodu trze o tarcze i pisk ,dziś jak dojechałem do domu koło było gorace:/ wiecie jakie najlepiej kopic??gdzie wymienić i jaki koszt???
z wyminą klocków to każdy kowal sobie poradzi, jak się Tobie chce to pojedz do Wojtka w Puszczykowie, naszego lokalnego speca
A jakie? Ja miałem poprzednio ATE i po roku mi sie przegrzały i właśnie piszczaly teraz mam boshowe nie widzę różnicy
[ Dodano: Pon Sty 24, 2011 20:54 ]
koszt malutki, z tego co pamiętam w 100zł powinieneś się za robocizne zmieścić. Zresztą podzwoń popytaj
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum