Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 1.4 16v Rok produkcji: 2000
Witam. Mam roverka 25, mam znim problem amianowicie przy właczeniu tylnej wycieraczki wlacza mi sie klimatyzacja a wycieraczka wogole nie chodzi, jak wlaczam normlanie klimatyzacje to rowniez sie wlacza ale dlaczego wlacza sie przy wlaczeniu wycieraczki? Moze mi ktos pomoc?? Z gory dzieki.
Wydzielam - Paul
Proszę uzupełnić charakterystykę samochodu w temacie (Przycisk "Edytuj")
Ostatnio zmieniony przez Paul Sro Sty 26, 2011 08:48, w całości zmieniany 3 razy
SPAMU¦
Wysłany: Sro Sty 26, 2011 07:59 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Wysłany: Czw Sty 27, 2011 12:33 [R25]Problem z wycieraczka
Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 1.4 16v Rok produkcji: 2000
Witam. mam rovera 25 od niedawna. mam znim taki problem a mianowicie gdy wlaczam tylnia wycieraczke to wlacza mi sie klima a jak wylaczam to wylacza sie klima. na guziku z klimy tez sie wlacza, a tylnia wycieraczka wogole nie chodzi. Mial ktos moze taki przypadek??
Ostatnio zmieniony przez popcat Czw Sty 27, 2011 12:50, w całości zmieniany 1 raz
Popraw temat
A co do problemu to sprawdź wiązkę klapy tylnej. Znajduje się ona, jak otworzysz klapę to po prawej stronie będzie taki gumowy wężyk i tam są przewody które pewnie się przetarły. Musisz je zaizolować i po sprawie.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum