Wysłany: Sob Sty 29, 2011 17:17 [214i ]TESTBOOK T4
Typ: i Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 1.4 8v Rok produkcji: 1997
Witam pisze z prośbą czy ktoś może się orientuje gdzie we Wrocławiu można podłączyć Roverka do diagnostyki komputerowej typu TESTBOOK T4?
Z góry dziękuje za pomoc.Pozdrawiam
SPAMU¦
Wysłany: Sob Sty 29, 2011 17:17 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
też mam potrzebę podłączenia mojej maszyny do Testbooka więc odświeżam wątek.
Baza http://www.roverki.pl/czc...y.html?catid=19 trochę trąci myszką, wiele zakładów już nie działa
Z Wroclawia rowerkami zajmuje sie Gawin, ale to namiary aktualne ktos z Wrocka musialby podac, np Walkie... nie wiem gdzie aktualnie pracuje, pracowal w serwisie hundaya.
szukajka a na pewno sie znajdzie
Pol Motors - serwis Hyundai/Suzuki
Gawin - człowiek fachowy, pomocny i rzetelny. Serwis praktycznie każdego modelu "Naszej" marki. Przystępne ceny uzgadniane zazwyczaj przed rozpoczęciem prac/napraw. Niestety trzeba się uzbroić w cierpliwość przy próbie kontaktu z Gawinem ponieważ jest człowiekiem dość zajętym. Numer telefonu kom. podany jest praktycznie tylko do kontaktu smsowego.
ul. Kamienna 145 Wroclaw
Esh , 1 min mi zajelo Powodzenia
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum