tak czy tak musisz licznik wyciagac zeby to zrobic a czy zdejmiesz zatrzaski od szyby czy od tego plastiku czarnego to juz obojetne tylko zeby czarny plastik sciagnac musisz jeszcze dwie srubki odgrecic od mocowania
W R200 śmiało można aluramki przełożyć przez otwory na obrotomierz lub prędkościomierz.
o czym Ty człowieku piszesz? o jakim roverku bo w 200 "okrągłej" zdejmujesz szybkę która się trzyma nie wiem na 4 zatrzaskach i już masz wszystko ładnie odsłonięte a nie jakieś wkładanie przez obrotomierz kombinowanie jak łysy koń pod górę... ja nawet nie wiem o co chodzi co od tyłu czy co? Przecież to tylko dodatkowa robota
_________________ mam dużo części do r200 - zainteresowani pisać bo leży i się kurzy
Ładny roverek musze przyznać jeden element mnie tylko razi w oczy (ttjuning lusterka) jak by w serii były to był by pięknie nie przesadzony , a nie myślałeś żeby zamiast AE (chociaż na czarnych nie ma tragedii) zrobić ori lampy+czarne środki?. Sory za OT ale spodobał mnie się (mało takowych nie przekombinowanych)
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Dzięki Oryginalne lusterka nie podobaly mi się bo odstawały od auta jak kikuty, a te są zaokrąglone i ładnie się zlewają z bryłą auta. Wiem że najlepsze by były od R25 no ale...
Co do przednich lamp to wg mnie pasują najlepiej te co mam, ale coś za coś.. ładnie wyglądają ale z funkcjonalnością gorzej. W nocy to przed autem ciemno..
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum