Znaczek jak z filmu Triple X. Raczej to nie marka
Może coś na ramionach jest napisane po wewnętrznej stronie?
Zapytaj sprzedającego o foty.
800zł to mało jak za 17'
http://allegro.pl/felgi-a...1423534922.html
_________________ R400 1.4, R620Ti, R420Si, R400 2.0 Turbo, R200 Coupe, R800 Coupe Turbo ->
R200 Coupe Turbo & V8
Tak się zapytam nieśmiało po cholera zakładasz kolejny temat o felgach tylko po to aby zapytać co to za model? Nie mogłeś zapytać w tym, który założyłeś ostatnio? Tak wiem wiosna idzie trzeba kupić koło do lansu ale nie róbmy jeszcze większego śmietnika...
Co do tematu nie prościej poprosić sprzedawce o fotkę wewnętrznej strony? Może jest wybity producent? Ja bym obstawiał jakiś low-end od helmutów bo felgi wyglądają już na nie najmłodsze, a kiedyś w niemcowni klepali dość sporo tanich felg pod różnymi markami...
_________________ Jeśli twierdzisz, ze szukałeś i nie znalazłeś to znaczy, ze kłamiesz.
bo tanio i blisko a i oponki są okej 1 sezon starczą a miałem pewne wydatki domowe i mój budżet felgowy zmalał do 900 PLN
napisałem PW do sprzedającego o firmę bo logo z filmu triple X nie wygląda przekonywująco hahahah greg, dzięki za zauważenie
[ Dodano: Pon Sty 31, 2011 15:22 ]
Pływak napisał/a:
Tak się zapytam nieśmiało po cholera zakładasz kolejny temat o felgach tylko po to aby zapytać co to za model?
a bo zapomniałem, że zakładałem kiedyś inny poza tym nie pisze w regulaminie, że nie wolno zakładać tematów
Ale zapewniam Cię, już nigdy nie założę tematu o felgach, będę ten temat ciągnął do końca świata
[ Dodano: Pon Sty 31, 2011 16:08 ]
Cytat:
witam,
nie są to żadne z firmowych znanych felg,
i nie jest wybita zadna konkretna nazwa.
pozdrawiam.
Takie coś dostałem w odp. Więc odpuszczę ten model choć cena jak najbardziej na +
A mam takie pytanie.. Ile powinny ważyć 17" z oponami? bo kurde ost już jechałem sobie na Zabrze po odbiór osobisty chciałem przymierzyć itp. no ale biorę ją do ręki i niemiłosiernie ciężka.. myślę.. no coś nie teges. Sprzedawca użyczył wagi i wskoczyło 27 z groszami.. 27kg jedna felga? to nie za dużo czasem?
w te felgi osobiście bym się nie pakował... do lata jeszcze chwile masz wiec nie ma się co śpieszyć i lepiej poszukać czegoś markowego
co do wagi opon 215/40/17 ważą zależnie od producenta od 9,5-11kg - więc te felgi które ważył handlarz były prawdopodobnie z kamienia
waga felg jest bardzo zróżnicowana od najlżejszych 17 od około 6kG do 14-15kg w przypadku dużej szerokości. Dobra waga przy szerokości felgi 7J to jakieś 8-8,5KG
dobryziom, kurcze ktoś pisał na forum że 17' ważą z oponą 11kg ale nie mogę znaleźć. Jakieś ultralekkie
Ciekawe jak te Enkei które mi tam podałeś 15' z mazdy. Aktualnie pewnie kupię 16' z MG. Jak mi siądą to zostaną a jak nie to pójdą...
_________________ R400 1.4, R620Ti, R420Si, R400 2.0 Turbo, R200 Coupe, R800 Coupe Turbo ->
R200 Coupe Turbo & V8
dobryziom, kurcze ktoś pisał na forum że 17' ważą z oponą 11kg ale nie mogę znaleźć. Jakieś ultralekkie
Ciekawe jak te Enkei które mi tam podałeś 15' z mazdy. Aktualnie pewnie kupię 16' z MG. Jak mi siądą to zostaną a jak nie to pójdą...
hmmm to felga musiał by ważyć jakieś 2kg, poproszę taką Te z mazdy to są OEM nie będą jakoś niesamowicie lekkie ale za to trwałe
jak już pisałem wcześniej to na dzień dzisiejszy bo jakoś tak mi się podobają ale zanim kasę uzbieram zanim to i owo to jeszcze 10 innych będzie mi się podobać
[ Dodano: Czw Lut 03, 2011 21:30 ]
te felgi na roverku też mi się podobają tylko nie wiem jakie to ^^
_________________ mam dużo części do r200 - zainteresowani pisać bo leży i się kurzy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum