Typ: GSi Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 1.6 Rok produkcji: < 1993
Witam, mam następujący problem
posiadam roverka serii 400 1,6GSI z 1991r. (kanciak) i nie pali mi się oświetlenie wew. samochodu, i pali mi się kontrolka nie zamkniętych drzwi, sprawdzałem bezpieczniki i wszystkie są całe, pomóżcie bo już nie wiem co może być
Ostatnio zmieniony przez danielma792 Pią Lut 04, 2011 20:15, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Pią Lut 04, 2011 19:55 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Witam ponownie:) dziś pół dnia się bawiłem z tym problemem i doszedłem do wniosku, że gdy mam oświetlenie wnętrza włączone (ON) to kontrolka niedomkniętych drzwi się pali i zegar nie działa, natomiast gdy mam włącznik świateł w pozycji (OFF) to kontrolka się nie pali i zegar działa. Gdy wyłączę zapłon to zegar mi się resetuje, jakby nie maił podtrzymania... już sam nie wiem co może być, znajomy powiedział że to jest coś z elektryką, ale przeszukałem całe forum i był problem o takich samych objawach... Jednakże nie wiem czy go rozwiązano, i jaka była przyczyna... porady mile widziane:)) Pozdrawiam
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum