Typ: wszystkie Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 2.0 Rok produkcji: 2000
Witam serdecznie
Miałem dzisiaj przypadek , podczas wyciągania czujnik wału, czujnik sie ułamał plastik został mi w rekach, a reszta została w środku... Jestem załamany nie wiem co mam teraz zrobić , wiec proszę o bardzo poważną redę..
Ostatnio zmieniony przez apples Pią Maj 20, 2011 22:41, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Pon Lut 07, 2011 22:04 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Każde porady są jak najbardziej poważne
proponuję w ułamaną część coś delikatnie wkręcić, np. cienki wkręt do drewna i przy pomocy obcęgów wyszarpać go delikatnie
skorsky, umiesz czytać? patrz powyżej co napisałem, korkociąg jest alternatywą, ale ma za gruby grot, za mocno rozepchniesz i nie wyjmiesz, potrzebujesz czegoś cienkiego z gwintem
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum