Wysłany: Sro Lut 16, 2011 11:49 [R620] Cienki kabelek przy lewej klemie do akumulatora
Typ: Si Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 2.0 Rok produkcji: 1995
Mam problem, podczas wyjmowania akumulatora, oderwal mi sie cienki kabelek ktory szedl do lewej klemy akumulatora, za co on odpowiada, 3ba go "przyczepic" czy moze wisiec P ?
SPAMU¦
Wysłany: Sro Lut 16, 2011 11:49 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
U mnie tez jakis kabelek byl do klemy, wiec mozliwe, ze do czegos potrzebny. Nie masz czasem instalacji LPG?
_________________ Miałem już około 25 samochodów różnych marek i narodowości. Z Roverków to: 620i LP
G, 623Si Lux LPG, 820Ti coupe, 620Ti, teraz czas na roverkowego diesla, czyli 45 IDT...
U mnie byl kabelek cienki czarny przy klemie minusowej
_________________ Miałem już około 25 samochodów różnych marek i narodowości. Z Roverków to: 620i LP
G, 623Si Lux LPG, 820Ti coupe, 620Ti, teraz czas na roverkowego diesla, czyli 45 IDT...
przy klemie minusowej, tak mam instalacje gazowa .
@perez mowisz ze byl... w sensie ze byl ale tez sie odczepil i wisial czy ze poprostu byl w bylym samochodzie .... mam nadzieje ze zorientujesz sie ocb
Byl w sensie, ze juz nie mam tego samochodu. Mozliwe, ze ktos wlasnie tak podlaczyl mase od LPG. Nasze auta maja wspolne kabelki przy klemie minusowej i instalacje LPG, wiec cos jest na rzeczy.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum