Wysłany: Nie Sty 16, 2011 22:25 [R45 1.6 80kW, 2000r] Dobry gazownik we Wrocławiu/okolicach?
Typ: i Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 1.6 Rok produkcji: 2000
Witam,
Tak jak w temacie poszukuję dobrego gazownika we Wrocławiu lub okolicach.
Wiele czytałem na forum i podobno różnie to bywa z założeniem gazu do Roverka, dlatego wolałbym aby zrobił to ktoś sprawdzony, który wszystko dobrze podobiera i ustawi aby nie było problemów z przełączaniem, przygasanie, spadkiem mocy itp o czym wiele osób pisze.
Czy ktoś zna jakiś dobry zakład, który mógłby z czystym sumieniem polecić? Kiedyś gdzieś znalazłem na tym forum namiar na gościa, który podobno zerknie na auto i oceni czy warto w ogóle montować w nie gaz, ale nie mogę tego odnaleźć.
Z góry dzięki za podpowiedzi i namiary.
Pozdrawiam
SPAMU¦
Wysłany: Nie Sty 16, 2011 22:25 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Witam
Bardzo dobrym zakładem bedzie Eko Alma W Radwanicach koło wrocławia jak jedziesz do Oławy po lewej stronie są...
Zakładałem tam gaz do swojegon Roverka 416 si ...
Do tej pory nie wiem co to gaz tankuje i jadę...nie odczuwam różnicy czy benzyna czy gaz...
Oczywiście sekwencja Zavoli Alisei
Polecam bedziesz zadowolony w 100%
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum