Podpisuje się pod tym 5ma kołami! Na Lukoil tankuje bardzo często, ostatnio zatankowałem na bliskiej i auto było strasznie słoniowate, potem znów Luk i aż chciało się jechać, dla mnie stacja rewelacyjna + cena, w piątek zaczynają chyba o 16tej weekend, a na weekend obniżają ceny.
Od wielu lat tankuję, najpierw Jet teraz Lukoil i nigdy się nie zawiodłem. A BP staram się omijać szerokim łukiem gdyż już miałem problemy po tankowaniu.
_________________ Pozdr.
Dukat11
SPAMU¦
Wysłany: Czw Lut 24, 2011 19:56 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Orlen też od z Rosji ropę ciągnie, wszystko to samo, ale mi chodzi o kombinatorstwo, niektórzy łaszą się na tańsząropę, np. kupioną z TIRa przywiezioną z Rosji, sorry ja też się raz połasiłem i kupiłem do ciągnika rolniczego, praktycznie zero mocy i po jednym baku filtry paliwa do wymiany.
A wracając do tematu końcówki wtryskiwaczy padają właśnie od wody w paliwie i każdy to powie. Nawet regenerując wtryskiwacze nie jesteś pewny, że nie wstawią jakiś fatalnych chińskich końcówek, które nie wytrzymają ciśnienia i wraz będą lały, a samochód będzie puszczał czarne bączki... więc moim zdaniem najlepiej sprawdzone sprawne używki kupić.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum