Wysłany: Nie Lut 27, 2011 20:05 [R600] Przekaźnik od podgrzewania tylnej szyby ?!
Typ: SDi Rodzaj silnika: diesel Pojemnosc silnika: 2.0 Rok produkcji: 1999
Witam panowie,
bawię się z zmianą podświetlenia wszystkich przełączników, jak na razie namieszałem coś przy podgrzewaniu tylnej szyby, bezpieczniki są OK, ale nie działa - nie słychać przekaźnika - cyknięcia po włączeniu lub wyłączeniu przycisku, tak mi się wydaje, że tutaj leży przyczyna
czy dobrze szukam i to któryś z tych? jak to wygląda w środku bo jeszcze nie rozbierałem, naprawa czy wymiana?
_________________ Rover 600 2.0 SDi 99'
SPAMU¦
Wysłany: Nie Lut 27, 2011 20:05 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Manual zawiera odpowiedzi na wszelkie pytania nurtujące ludzkość
pewnie tak, szkoda że nigdzie nie ma linku do pobrania - wszystkie które widziałem wygasły znalazłem jedynie taki online, ale co na dysku to na dysku
bardzo ładnie dziękuje mayson
btw podświetlenie na razie wychodzi mi pieknie
[ Dodano: Pon Lut 28, 2011 19:30 ]
obejrzałem przekaźnik, nie widać na nim nic niepokojącego, druciki wszystkie ok, ale mimo to nie pstryka co to może być lub jak go zdiagnozować? bezpieczniki ok, włącznik też
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum