Poza tym jeśli to ma być sprzęt tylko do neta to praktycznie każdy spełni to zadanie.Osobiście nie sugerowałbym się znaczkiem (większość sprzętu elektronicznego niezależnie od "stajni" jest wyprodukowana z takich samych podzespołów o takiej samej trwałości) zwróć uwagę na długość gwarancji i ewentualną możliwość jej wydłużenia.
dobryziom napisał/a:
to kup coś najtańszego co będzie... tylko z rozszerzona gwarancja do 3 lata i nie acera ani fujitsu W każdym w środku będzie to samo plus tandetne wykonanie
co do all in one masz w linku kilka modeli tego rozwiązania to stary dobry PC zamknięty w obudowie monitora bardzo ergonomiczne i estetyczne rozwiązanie... przewaga nad notkiem jest dużo większa matryca.
_________________ Tomcata na części info na PW
SPAMU¦
Wysłany: Nie Mar 06, 2011 12:09 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
niestety acer to firma która nie ma własnej inżynierii skupuje cudze rozwiązania po najtańszej cenie plus nie kładzie nacisku na jakość komponentów... później składa to do kupy bez radykalnej procedury poprodukcyjnej... wynikiem jest przeciętna jakość wykonania oraz duża ilość reklamacji a jednocześnie dużo niższa cena oczywiscie porównując jedynie parametry w cyferkach. Chociaż zdarzają się tez sztuki które działają super przez długi czas lub co miesiąc w serwisie taka loteria
kepo, nie będę się rozdrabniał co do twojej uwagi:) jest celna:) ale jestem wolny i mam prawo do tak nierozmyślnej decyzji.
Co do acerów, ja nie za bardzo czaję wasze wywody wiec powiem czemu ja zrażony, po miesiącu użytkowania, klawiatura wydawała dźwięki i ruchy jakby po upadku laptopa albo walnięciu w niego, wszystkie plastiki trzeszczały przy otwieraniu klapki, nie łączył z czasem monitor<naprawiane kilka razy> i co gorsza, nigdy nie ruszany był z biurka, na podstawce z 3 wiatraczkami a sie przegrzewał i wyłączał coraz częściej. Ostatecznie wyleciał a ja się zraziłem do marki na amen:)
P.s. dzięki z uwagi, w piatek odbiór tej tosziby w sklepie;)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum