I stało się wczoraj miałem swoją pierwszą stłuczkę Całe szczęście u mnie skończyło się na lekkich zadrapaniach przedniego zderzaka, no i prawa lampa troszeczkę się stłukła. I teraz pytanie: Muszę wymieniać całą lampę czy można kupić tylko szkło i je wymienić ?
mam pytanko w sprawie ściemniacza oświetlenia wskaźników
wziąłem taki z hondy concerto
ze ściemniacza wychodzą trzy przewody czerwono-czarny, czarny, czerwono-biały
jeżeli do czerwono-czarnego dam + do czarnego - do jak podłaczam diode to na czerowno-białym jest - nie powinien być tam +? bo przeciez jak sie nei mysle to oświetlenie deski i wskaźników bierze - z karoserii ?
Słuchajcie ma problem z szyberdachem. Po pierwsze strasznie mi cieknie i mam mokrą podsufitkę już zaczyna się odklejać i chyba będe musiał zmienić, ale mniejsza o to. Najbardziej zacieka w prawym przednim rogu szyberdachu. To uszczelka czy coś innego ? I drugi chyba poważniejszy problem dotyczy mechanizmu otwierającego dach. Podnieść do góry się podniesie, ale nie przesunę go do tyłu. Tylko się opuszcza a przesunąć już nie da rady. Poradzę sobie z tym czy może być kompletna klapa ? No i trzecia sprawa tak przy okazji już nie o szyberdachu. Nie wiecie jakie są tańsze zamienniki łożysk tylnych do kół. Kurcze bo ja na necie widziałem za minimum 240 zł masakra. Z góry dzięki za podpowiedzi i pomoc.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum