Wysłany: Pon Mar 07, 2011 20:53 [R 214 Si] Dorobienie pilota plus niedziałający zamek.
Typ: Si Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 1.4 16v Rok produkcji: 1999
Witam. Proszę o poradę w dwóch kwestiach:
1. Gdzie mogę dorobić pilot (oznaczenie na pilocie 3TXB) w Warszawie? Jaki powinien być koszt takiej usługi?
2. Mam niedziałający zamek w drzwiach od strony kierowcy. Działa przy otwieraniu/zamykaniu z pilota natomiast z kluczyka za nic nie da się go ruszyć. Ponieważ drzwi były kiedyś stuknięte (widać lekkie wgięcie) zastanawiam się czy nie jest to jakaś usterka mechaniczna zamka. Do jakiego fachowca mógłbym się udać w tej sprawie?
SPAMU¦
Wysłany: Pon Mar 07, 2011 20:53 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
ja 3 lata temu dorabiałem pilot w lublinie...koszt: 450zł
Domyślam się, że kupowałeś nowego pilota?
no, plus nowa bateria...dorobiłem tez nowe kluczyki...ogolnie nowy komplet kluczyków z pilotem zrobiłem....czyste kluczyki kosztowały 40zł sztuk dwie, wiec calosc kosztowała 500zł...duzo w ciul...ale wolałem zabezpieczyc sie w razie uszkodzenia pilota lub zgubienia go z kluczykami...za duzo potem byłoby zachodu ....co prawda przez 3.3 roku drugi komplet mi sie nie przydał, ale to wiem z perspektywy czasu...wtedy tego nie wiedziałem
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum