Wysłany: Czw Mar 10, 2011 22:27 Części na ebay.pl a ebay.co.uk
powiedzcie mi jak jest z kupnem części z ebaya brytyjskiego jak mam konto na polskim
Zacznę może od początku poluję na niemal całe wnętrze z rovera 200 BRM w polsce praktycznie niema nic
a na ebayu u anglików jest dość sporo ale niema wysyłki do polski i w ogóle miał ktoś takie doświadczenia jak wygląda sprawa z tym?
i jak wyglądają koszty przesyłki z angli? na polskim ebayu ceny niektórych rzeczy są kosmiczne i droższe niż same przedmioty więc jakbym zamówił tapicerkę drzwi tunelu drążek zmiany biegów i ręcznego kierownice i dywan podłogowy (cały od bagażnika do przodu). przesyłka by mnie zrujnowała.
SPAMU¦
Wysłany: Czw Mar 10, 2011 22:27 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Nikt Ci nie powie ile będzie kosztowała przesyłka bo to zależy od wielu rzeczy. Musisz dogadać się ze sprzedającym i już.
Wszystko robisz jak w PL tylko w innej walucie i w innym języku dogadujesz się ze sprzedającym.
_________________ R400 1.4, R620Ti, R420Si, R400 2.0 Turbo, R200 Coupe, R800 Coupe Turbo ->
R200 Coupe Turbo & V8
niektórzy sprzedawcy podają cenę wysyłki do polski, jeśli sprzedawca nie udostępnia wysyłki do polski to zazwyczaj wystarczy napisać do sprzedawcy i poprosic go o taką możliwosc oraz zapytac o cenę wysyłki
Tylu rodakow mieszka w UK, ze zawsze znajdziesz znajomego, znajomego ITD, kto akurat jedzie , choc z fotelami nie bedzie latwo, bo to "gabaryt" z prostszymi rzeczami mi sie udawalo.
Poszukaj firm przewozowych, moze bedzie taniej niz normalnym kurierem.
Wiele aukjci niestety jest "UK only" , bo im sie nie chce bawic w wysylke poza granice.
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum