Wysłany: Wto Mar 15, 2011 11:53 [R25] Pękła linka sprzegła
Typ: wszystkie Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 1.4 Rok produkcji: 2001
Czesc.wczoraj pekla mi linka sprzegłą i chce jak najszybciej to naprawic.mial ktos z Was do czynienia juz z tym? chodzi mi o info np z jakiego modelu,firmy mozna kupic cos dobrego,oczywiscie samoregulacja. i jeszce jedno jaka dlugosc ma ta linka.Prosze o szybka i konkretna odpowiedz.Pozdrawiam
Ostatnio zmieniony przez kasjopea Wto Mar 15, 2011 11:59, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Wto Mar 15, 2011 11:53 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
ja do diesla poszedłem i kupiłem dedykowana do roverka z samoregulacja jakiejś włoskiej firmy za 45 pln działa już ok 40000km i nic sie nie dzieje i sprzęgło lżej chodzi na niej niż na tej poprzedniej
_________________ wcześniej PoldoRover 10 lat złego słowa nie powiem
Rover 220SDi "szedł jak pocisk"
LR Freelander 1.8 Hard top PB/LPG będę tęsknił
teraz Rover 75 2.0 V6 Charme [mruczek] zobaczymy kupiony 13 w niedzielę
LR Freelander 1.8 SCAPA Sport
MG TF 160 srebrny pocisk
Potrzebujesz linki UUC101250. W Tomateam jest Unipart za 122zł - zadzwoń, może jest akurat dostępna od ręki...
Na eBay'u możesz kupić jeszcze Quinton Hazell - z przesyłką będzie kosztować jakieś 240zł. Z doświadczenia wiem, że części kupowane w UK często dochodzą do adresata szybciej niż te nadane z Polski
_________________ Rover 25 1.4 1999/2001r. midnight blue 1.06.2006 - 7.05.2012
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum