Wysłany: Wto Mar 15, 2011 18:58 Konkurś Autoświata 2011
Trzeba by trochę sprawę nagłośnić jak w tamtym roku. Jesteśmy już tam wpisani - czy to pozostałość po tamtym roku czy nowe konto nie wiem ale raczej pozostałość. Trzeba by zmienić bo dane są z 2009 roku. Ktoś z "góry" na pewno ma dostęp do naszego konta tam.
maryba, w sumie nie wiem dlaczego akurat tutaj wrzuciłem Pewnie że można go przesunąć gdzie indziej. W tamtym roku ładnie chyba 7 miejsce mieliśmy, chłopaki pojechali, opowiedzieli etc było bardzo dobrze. To chociaż fajnie żebyśmy w tym roku gdzieś w TOP15 byli. Bo raczej na wysokie miejsce nie ma już szans.
_________________ Bo fruwać jest generalnie nieroztropnie, więc nie pijcie przy otwartym oknie!
Możemy. Ma być banner i mailling, ale... ja po ostatnich odwiedzinach w siedzibie, kiedy dostaliśmy się do pierwszej 10-tki utwierdziłem się w przekonaniu, że to czyste napędzanie komercyjnej machiny
Nie sprawdziłem nawet, ale jestem ciekaw czy w tym roku istnieje w spisie ich marek Rover i MG z odpowiednimi oznaczeniami. Poza tym, jak przyznali sami prowadzący tą zabawę wszystko ma na celu zbudowanie na serwerach autoświata jednej wielkiej bazy z artykułami informacjami, które są np. na naszym forum/stronie. My zgadzamy się na ich upublicznienie na łamach ich strony, ale tym samym tracimy wszelkie prawa do nich. To tak w telegraficznym skrócie. Nie śledziłem już dalej ich ruchów. Część ludzi zebranych w sali przy ul. Domaniewskiej było lekko oburzonych tym pomysłem.
Nie wiem jak dzisiaj wygląda system głosowania, ale wtedy był mocno naciągnięty.
Oszustwo na potęgę Nawet jeśli konkurs miałby być z góry ustawiony, to trzeba przyznać, że poprzedni zwycięzca zasłużył sobie na to prezentacją.
W tym roku powinien wygrać klub Audi A3
Na plus - poczęstunek w czasie prezentacji klubów Zimny catering, napoje...
_________________ Chiptuning: R25, R45, R75, 200/600 SDi, BMW (tuning, dpf serwis), VW Group (tuning, dpf serwis)
ROVER 75/ZT: diagnostyka, kodowanie, adaptacja zegarów, dodawanie kluczyków: używane piloty, nowy transponder (immo)
Kontakt: PW, 512 208 367, marek@roverki.eu
IMHO zlac temat Nie zgodzil sie klub na udostepnienie danych, to nie ma nas nawet w tabeli z markami aut, mimo ze bylismy w "top ten" O_0
O czym piszesz?
Jakich danych?
Klub nie musi się na nic zgadzać, żeby marka i jej logo były dostępne w spisie.
Klub jako Zarząd nie zgodzi się - podobnie jak wiele innych organizacji tego typu - na oddanie naszych dóbr firmie, która będzie z tego czerpać korzyści...
Chyba, że piszesz o jakiś innych danych...
Nie ma to jednak żadnego związku z tym, że do dziś dnia dla redakcji Auto-Świat'a marka Rover czy MG nie istnieje. Nie umieścili jej nawet po dwóch czy trzech prośbach e-mailowych, a także po upomnieniu słownym podczas spotkania w 2010 roku.
_________________ Chiptuning: R25, R45, R75, 200/600 SDi, BMW (tuning, dpf serwis), VW Group (tuning, dpf serwis)
ROVER 75/ZT: diagnostyka, kodowanie, adaptacja zegarów, dodawanie kluczyków: używane piloty, nowy transponder (immo)
Na poprzednim spotkaniu w redakcji AŚ, bardzo dużo pytań ze strony "kapituły" padało w kontekście współpracy z firmami zewnętrznymi dostarczającymi części, usługi ASO, itp. itd. Saab, Audi czy Honda mogą takie firmy mieć, bo ich marki wciąż żyją. My nie mamy już nikogo oprócz Chińczyków
Organizacja Zlotu przez AŚ nie jest bezinteresowna. Oni będą chcieli tam mieć sponsorów jeszcze w postaci firm, które mogą się zareklamować na takiej imprezie. Wymarła marka Rover/MG, która póki co w naszym kraju istnieje pod flagowymi modelami R200/25, R75 nie będzie kąskiem właściwie dla nikogo
Krótko pisząc - z nas nie będzie kasy
Jesteśmy silną i zorganizowaną grupą społecznościową, ale liczyć musimy sami na siebie.
Ale pobawić się w głosowanie możemy
Nic nie stoi na przeszkodzie.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum