ja bym zdjął te wielkie "rury" na wydechu i jakoś te ramki na lampach albo na czarno albo wcale, i wyglądał by kozacko
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Te wielkie rury wydechowe tworzą całość z progami i orurowaniem przodu.Fredek to chłop a wielka rura to atrybut...................................................................................................
Ramki czarne płowieją po 2 sezonach i na tle srebrnym kiepsko wyglądają a jeszcze światła dzienne przeniosę w miejsce gdzie powinny być przeciw mgielne w czarnej ramce.
----------------------------------------------------------------------------------------------------
Najlepiej zrób symulacje komputerową a poza tym są gusty i guściki dodam widok z boku .hej
[ Dodano: Pią Kwi 01, 2011 19:30 ]
leszczu19901 napisał/a:
No już chyba nic.
No jeden zadowolony chociaż myślałem nad 5halogenami nad przednią szybą w czarnej oprawie co ty na to ???????????????????????????????????????????????????????????????????
A mi się podoba, zimą pewnie robi fajny efekt jak z obu rurek leci dymek. jeszcze jakieś alu inne.
bazini1953 [Usunięty]
Wysłany: Pią Kwi 01, 2011 20:44
kasjopea napisał/a:
bazini1953 napisał/a:
Co jeszcze m
ogę dodać by fredek był ciekawszy?
Ja bym odjęła te ramki na światłach. Niefajnie wyglądają IMO.
============================================================
koleżanko problem w tym że ja dodaje nie odejmuję i Ty mnie powiedz co byś dodała to ja odejmę ci 10 lat każda laska o tym marzy po większym przebiegu hehe
bazini1953 a ja nie rozumiem o co Ci chodzi? Załóż temat pt. Ochy i Achy na temat mojego Fredka, to będą się wpisywać wyłącznie Ci zafascynowani. Nie obrażaj się jeśli komuś się nie podoba.
IMO wygląda jakbyś reklamował jakąś firmę produkującą chromowane dodatki do aut. I jaką funkcję spełniają te "dodatki" na przednich drzwiach? Poprawiają Ci aerodynamikę ?
ja to bym bardziej usunął listy na drzwiach te małe, inne założył chlapacze, usunał bym też tą kratke chromowana przy kierunku , chyba tylna rura jest skrzywiona prawa,
a dołożył bym, wlot powietrza z dachu,
Ja bym pomalowal na czarno te kratki na lampach, halogenach i tylnych lampach, usunal te a`la Mpowery z bocznych kierunkow, te pazurki z przednich drzwi tez bym wyrzucil i dodalbym kominek na slupku, zeby bardziej agresywnie i offroadowo wygladal.
Nad halogenami na dachu tez bym pomyslal, ale boje sie, ze to przesada.
_________________ Miałem już około 25 samochodów różnych marek i narodowości. Z Roverków to: 620i LP
G, 623Si Lux LPG, 820Ti coupe, 620Ti, teraz czas na roverkowego diesla, czyli 45 IDT...
No jak wygląda mobil z miasta czy tak jak Polak z małej litery
po 1 mieszkam na wsi
po 2 Panie "Polaku" poprawiasz mnie a sam znajomością poprawnej polszczyzny nie grzeszysz
po 3 po co założyłeś ten temat? powinieneś być przygotowany na słowa krytyki, bo komuś to co zrobiłeś może się nie podobać
bazini1953 a ja nie rozumiem o co Ci chodzi? Załóż temat pt. Ochy i Achy na temat mojego Fredka, to będą się wpisywać wyłącznie Ci zafascynowani. Nie obrażaj się jeśli komuś się nie podoba.
IMO wygląda jakbyś reklamował jakąś firmę produkującą chromowane dodatki do aut. I jaką funkcję spełniają te "dodatki" na przednich drzwiach? Poprawiają Ci aerodynamikę ?
============================================================
Dodatki na drzwiach mają taką funkcję jak kolczyk na uchu czy nosie .
Fredek miał miec min 15 zmian by zakwalifikował się do pewnego klubu ale jak dowiedziałem się że mam założyć felgi 18" to ich olałem .
Nie musi się wszystkim podobać ważne by był oryginalny 1 egzemplarz.
ale jak dowiedziałem się że mam założyć felgi 18" to ich olałem .
akurat to byłby bardzo dobry wybór rzekłbym IDEALNY !
[ Dodano: Sob Kwi 02, 2011 22:16 ]
bazini1953 napisał/a:
Fredek miał miec min 15 zmian by zakwalifikował się do pewnego klubu
co to za klub, który wymaga 15 zmian w aucie
bazini1953 [Usunięty]
Wysłany: Sob Kwi 02, 2011 21:26
memphisto napisał/a:
wszystkie ramki ze świateł na czarno - a jak płowieją to zanieś do lakiernika albo sam przeleć bezbarwnym
masz w aucie parę czarnych elementów więc będzie się fajnie komponować.
Zmień felgi na lepsze/większe
i chlapacze koniecznie zmień
======================================================
Ramki czarne mają wszyscy.
Felgi mam 15" oryginalne opony pełnowymiarowe i kto zmienia na kiszki jego sprawa bo trzepie jak traktorem.
Chlapacze Dakar a co z nimi?????????????????????????????????????
[ Dodano: Sob Kwi 02, 2011 22:26 ]
Perez napisał/a:
Ja bym pomalowal na czarno te kratki na lampach, halogenach i tylnych lampach, usunal te a`la Mpowery z bocznych kierunkow, te pazurki z przednich drzwi tez bym wyrzucil i dodalbym kominek na slupku, zeby bardziej agresywnie i offroadowo wygladal.
Nad halogenami na dachu tez bym pomyslal, ale boje sie, ze to przesada.
=======================================================
Na Suvie kominek?????????????????????????????????????
Co do Halogenów zespolonych to zrobiłem symulację komp. i za dużo tego szkła zastanawiam się.
Klientom montuję ale w teren.
Wysłany: Sob Kwi 02, 2011 22:11
bazini1953 napisał/a:
Nie musi się wszystkim podobać ważne by był oryginalny 1 egzemplarz.
Mnie się bardzo, dużo mocno nie podoba- jestem szczery, po cholerę mam Cię uszczęśliwiać na siłę
Ale oryginalny jest, tu się zgodzę , powiedziałbym nawet, że jest porównywalnie oryginalny z Tofikiem z Ani Mru Mru
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum