Wysłany: Sro Kwi 06, 2011 16:33 [214Si] Silnik przymula jak chce gwałtownie przyspieszyć
Typ: Si Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 1.4 16v Rok produkcji: 1996
Witam wszystkich.
Mam Roverka 214Si , i jak chce gwałtownie przyspieszyć to często go przymuli... Jaka może być przyczyna? Sprawdzałem już filtr powietrza, ale jest czyściutki...
SPAMU¦
Wysłany: Sro Kwi 06, 2011 16:33 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
mam podobny problem tylko mi to się zaczeło zaraz po zatankowaniu paliwa na stacji miałem go już nie za wiele dolałem do pełna i zaraz po starcie ze stacji zaczęło sie to dziać powyżej 2000 obrotów już jest wporządku najgorzej przy zmianie biegów Czy to może być od paliwa czy tylko zbieg okoliczności ?
[ Dodano: Czw Kwi 14, 2011 23:51 ]
ja swój problem już rozwiązałem okazały się świece zmiejszyłem przerwe i jak ręką odjął pozdrawiam
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum