Wysłany: Nie Kwi 10, 2011 18:17 [214i] Trzeszczenie z okolicy podszybia
Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 1.4 8v Rok produkcji: 1997
Witam,
to mój pierwszy post, więc z góry przepraszam, jeśli coś zrobiłem wbrew zasadom na forum
Od tygodnia jestem posiadaczem Roverka 214i, irytuje mnie dziwne brzęczenie z okolicy podszybia od strony pasażera. Na pewno jedną z przyczyn jest obudowa SRS, ale z tym już sobie poradziłem, natomiast nie potrafię zlokalizować drugiego źródła odgłosów. Wskazuje na trzeszczenie jakiegoś tworzywa, tak jakby coś obluzowanego ale co to dokładnie może być to nie wiem Co sprawdzić, może ktoś miał podobny problem??
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
SPAMU¦
Wysłany: Nie Kwi 10, 2011 18:17 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
przy szybie jest czarny plastik... a jest on przymocowany chyba 5 czy 6 spinkami plastikowymi aby się trzymało to podszybie być może po prawej stronie ich brakuje i dlatego podczas jazdy unosi sie lekko podszybie i stąd ten szum.
przy szybie jest czarny plastik... a jest on przymocowany chyba 5 czy 6 spinkami plastikowymi aby się trzymało to podszybie być może po prawej stronie ich brakuje i dlatego podczas jazdy unosi sie lekko podszybie i stąd ten szum.
Trzeszczenie, nie szum, dobiega z wewnątrz deski pomiędzy SRS pasażera a szybą przednią
Nazwałem to podszbiem, sorki za pomyłkę.
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum