niestety głębokie kubełki maja to do siebie ze od strony drzwi gąbki przy siedzeniu po kilku latach ulegają degradacji mam zamiar je naprawić tylko pytanie ma ktoś pomysł gdzie można dostać takie gąbki ? jest to element eksploatacyjny i wiem ze można je gdzieś dostać... czy ewentualnie ktoś poleci jakiegoś dobrego tapicera w warszawie lub okolicach który je dotnie dosztukuje zregeneruje?
_________________ Tomcata na części info na PW
SPAMU¦
Wysłany: Pon Kwi 11, 2011 12:56 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
mam starą oprócz tego ze ma rozdarcie na jakieś 10cm jest cała kompletna na wzór
to musiałbym ją mieć najpierw na badania u siebie hmm jest to wszystko do zrobienia ale może to być troche czasochłonne no i nie wiem czy mam wszystkie substraty do elastycznej pianki. Ale pobawić się zawsze mogę
_________________ Bo fruwać jest generalnie nieroztropnie, więc nie pijcie przy otwartym oknie!
to podeślij mi fotki na miala zobacze czy dałbym rade. maila poszedł na pw
jednak udało się to zrobić za sprawa wprawnego Tapicera samochodowego jeden dzień i boczki naprawione poklejone i wzmocnione piorę tapicerkę i składam fotele w weekend spawanie szyn
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum