marcinmarcin daj na priva jakiś kontakt do ciebie , mam pare pytań. Aha a z tymi tarczami to aż sam się dziwiłem jak widziałem twojego MG u PHJowi jak wymieniałem u siebie rozrząd jakiś dłuższy czas temu , masakra ,że dalej smigają bez zarzutu hehe
Zara wysyłam ranty mają około 1mm i nie widać po nich ani rys, ani żadnych mikropęknięć, więc nie jest tak źle... gadałem zarówno z P.Midowiczem, jak i PHJowi i raczej trudno będzie znaleźć lepsze od oryginałów (prawie wszystko się krzywi) więc jeszcze chwilę zostaną. Tylne nawet kupiłem mintexy, ale na razie nie zmieniłem. Na przednie nie mam pomysłu co kupić... Prawda jest taka że oryginalne tarcze są nie do pokrzywienia i szkoda mi je zmieniać. Przy okazji ATE co kupiłem do 2ego auta - złom totalny, będe próbówał reklamować
[ Dodano: Pon Kwi 11, 2011 21:29 ]
A zakładałem z czujnikiem w ręce. Przy zakładaniu miały bicie 0,01 i 0,02mm (dopuszczalne 0,2mm). Po kilkuset kilometrach już lekko wibrowały...
SPAMU¦
Wysłany: Pon Kwi 11, 2011 20:29 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
sheryfdziad to elegancko teraz to tylko na spota jakiego jechac, ja osobiscie przejechalbym sie na jakis ogólnopolski zlot Rover-ow i MG i zobaczyl jakies inne podobne do mojego auta
[ Dodano: Wto Kwi 19, 2011 21:53 ] sheryfdziad, odezwij sie , mam pytanie do ciebie odnosnie tegp sprzęgła, albo daj numertel. lub gg
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum