Wysłany: Sob Kwi 16, 2011 20:11 [R25 2000r] Sprzęgło, jakie wybrać
Typ: TDi Rodzaj silnika: diesel Pojemnosc silnika: 2.0 Rok produkcji: 2000
Witam.
Usiłowałem znaleźć na forach, jak również u wujka google testy producentów sprzęgieł.
Lux, Valeo, Maxgear, Hart.
Słyszałem że pierwsze dwa sa najczęściej polecane, spradzone. Jednak które sami zastosowaliście do swego autka? Jakie macie odczucia, spostzreżenia, własne doświadczenia z użytkowania poszczególnych.
Temat myślę że dość praktyczny, dlatego proszę o info.
Z góry dzięki i pozdarwiam @LL.
_________________ Krakowianin
SPAMU¦
Wysłany: Sob Kwi 16, 2011 20:11 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
azor77, jak to jak zregeneruje?
Wysyłam do faceta, który się tym zajmuje i za 120 zł mam nowiutkie sprzęgło - sprzęgło National 490 PLN, a Valeo to to nie jest
Skoro u mnie przy takiej mocy zregenerowane sprzęgło elegancko śmiga to przy serii będzie żyło i żyło
azor77, irytujesz mnie w tym momencie... Skoro nie regenerowałeś, ani nie zapoznawałeś się chociaż z tematem to nie gadaj jak ekspert.
Przykład?
Radzik www.sprzegla.com
Wróbel (u niego robiłem) http://sprzegla-regeneracja.home.pl/
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum