Wysłany: Nie Kwi 17, 2011 20:15 Pomóżcie wybrać imię dla mojego Synka
Mam taką nietypową sprawę... Otóż pod koniec maja zostanę ojcem I tak z Narzeczoną nie możemy zdecydować się na konkretne imię... Dlatego też postanowiliśmy poprosić użytkowników forum Roverki, żeby wskazali po dwa imiona które podobają się najbardziej. Nie chcemy też nadać jakiegoś imienia, które miałoby okazać się jakąś "fobią" naszą, więc pytamy Was drodzy użytkownicy i kierowcy
Oczywiście nie gwarantujemy, że nazwiemy nasze dziecko dokładnie tak jak wskaże ankieta, ale z pewnością rozważymy czołowe opcje, natomiast te z końca zapewne odrzucimy. Jak będzie okaże się już niedługo i wówczas napiszę na forum
Wyniki ankiety opublikuję po jej zakończeniu.
SPAMU¦
Wysłany: Nie Kwi 17, 2011 20:15 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
bonus89 Wiedziałem, że znajdzie się jakiś malkontent. Przeczytaj post ponownie i zastanów się czy masz rację. Nie napisałem, że wybierzemy imię, które wygra, ale nie chcemy też nazwać Synka jakoś nietypowo, żeby nie było to naszym "widzi mi się"... Więc chyba jednak nie masz racji.
[ Dodano: Nie Kwi 17, 2011 21:30 ] Oskar, faktycznie nie pomyśleliśmy. Hmmm... też rozważymy:smile:
Swoją drogą ciekawe skąd taki pomysł
Miałem z połowicą ten dylemat prawie dwa ( ) lata temu i ze swojego doświadczenia powiem tyle: Nic nie było do końca jasne dopóki tuż po porodzie spojrzeliśmy na nasze maleństwo... Dopiero wówczas zapadła ostateczna decyzja...
Powodzonka i pozdrawiam.
Jugol, ależ Ty dobrze mówisz
Generalnie ja też w niedługim czasie spodziewam się potomka, ale imię dla niego już dawno jest wybrane, to powinno płynąć prosto z serca
Mi sie zawsze podobało imię Tomasz.
Pierwsze dziecko mialo tak mieć na imię, ale gdy się okazało że będzie dziewczynka to wybraliśmy mało popularne w dzisiejszych czasach imię- Ewa. Przy drugiej próbie też wyszła córka i ma na imie Anna
Trzeciej próby nie będzie. Trzy kobiety w domu mi wystarczą
Lukasz_Konin, Alan już jest u znajomego i tak nieładnie byłoby ściągać
[ Dodano: Pon Kwi 18, 2011 10:42 ] MaReK, ja też bym z tym poczekał i nadał imię jak zobaczę potomka, ale moja kobietka jest niecierpliwa i już chce wiedzieć Ja się domyślam, że jak wyjdzie na świat, to pewnie się zmieni, albo i nie... Zobaczymy. Tymczasem dziękuję wszystkim za udział w głosowaniu
[ Dodano: Pon Kwi 18, 2011 10:44 ] TrAViShOn, Dlatego drugie imię mamy już wybrane i też będzie po tatusiu- Kamil
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum