Typ: VVC Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 1.8 Rok produkcji: 2001
Witam
Mam prośbę do właściciela rovera 25 lub innego VVC o sprawdzenie zdjęcia Immo
Jestem w trakcie wkładania tego silnika do poloneza i za nic nie mogę znaleźć iskry, moim zdaniem nie zdjeli immo z kompa i dlatego bardzo proszę kogoś o możliwość podpięcia mojego kompa do czyjegoś roverka w celu sprawdzeni. Jak odpali znaczy, że muszę szukać gdzieś indziej.
Komp roverowski
Z góry dziękuję za pomoc i wszystkie podpowiedzi
SPAMU¦
Wysłany: Nie Kwi 03, 2011 11:30 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
w poldonie jest jeszcze większa rzeźba bo tam jest zupełnie inny komp a ja w roverze przełożyłem tylko immo, komputer i wiązkę silnika (w uproszczeniu), po czym samochód odpalił
Zgadza sie. Całą wiązkę elektryczną mam od silnika VVC, pospinane to jest do kupy na (silnik na zewnątrz samochodu). Wszystkie kable są rozpracowane (zajęło to miesiąc siedzenia i po kolorach w autodacie co do czego) wszystkie kable sa opanowane, pozostały niepodpięte do niczego rzeczy typu ABS i inne rzeczy które maja mało wspólnego z zapłonem. Po zasileniu tych co powinny mieć prąd i podpieciu mas, niestety niema iskry.
Z kompa był ściagany immo bo bym musiał dołożyć roverowski immo wraz ze stacyjką, zapłaciłem za to 300 pln i wydaje mi sie, że zapłaciłem za nic bo immo nie sciagniete, stąd moja prośba o kogoś z takim silnikiem, żeby podpiąć do czyjegoś rovera mojego kompa. jeśli odpali znaczy immo zdjęte a mam problem gdzieś indziej (może uszkodzony jakiś kabel).
Jeśli ktoś mógłby spełnić moją prośbe bede wdzięczny
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum