Typ: Si Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 2.0 Rok produkcji: 1997
Czy w moim Roverku 620 Si 1997 rok znajduje się złącze diagnostyczne ? Chcę wybłyskać kody, ale nie mogę go znaleźć i czy w ogóle jest kontrolka check engine ? Czytałem wszystkie tematy na forum.
Pozdrawiam
Ostatnio zmieniony przez pino1309 Wto Kwi 19, 2011 13:15, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Wto Kwi 19, 2011 12:45 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Pomógł: 387 razy Dołączył: 15 Mar 2007 Posty: 4424 Skąd: Oświęcim
Wysłany: Wto Kwi 19, 2011 13:05
Moderator thef informuje
pino1309! Ten temat zostanie usunięty jeśli nie poprawisz jego nazwy.
Na tym forum obowiązują ściśle określone zasady nazewnictwa tematów.
Proszę niezwłocznie zapoznać się z tym tematem
Aby zmienić nazwę tematu, musisz w pierwszym poście użyć funkcji
_________________ Miałem już około 25 samochodów różnych marek i narodowości. Z Roverków to: 620i LP
G, 623Si Lux LPG, 820Ti coupe, 620Ti, teraz czas na roverkowego diesla, czyli 45 IDT...
w 93 roku powinna byc niebieska, szukaj dokladnie w prawym dolnym rogu przy podlodze, moze byc ikryta za plastykiem
_________________ Miałem już około 25 samochodów różnych marek i narodowości. Z Roverków to: 620i LP
G, 623Si Lux LPG, 820Ti coupe, 620Ti, teraz czas na roverkowego diesla, czyli 45 IDT...
znalazłem.ktoś sie postarał zeby az tak zachomikowac.byl nie dosc ze za tym plastikiem to jeszcze zaizolowany tak zeby go nie bylo widac w wiazce kabelkow.dziekuje bardzo za pomoc.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum