Pomógł: 55 razy Dołączył: 21 Wrz 2008 Posty: 1110 Skąd: Warszawa
Wysłany: Nie Maj 01, 2011 00:12
Jugol, wydaje mi sie, ze to nie jest modyfikacja. Przewody idace do kostek sa w fabrycznym peszlu, nie wyglada to na zadna samorobke.
Btw., wczoraj prawdopodobnie polecial wysprzeglik Pedal sprzegla zaczal brac w polowie, pozniej 10 cm od podlogi. Wykluczam sprzeglo, bo wymieniane 15-20 tys temu. Od rana juz bylo cos nie tak. Oslona nad pedalami praktycznie spadla mi na stopy, stad odkrycie owych kostek
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Wysłany: Nie Maj 01, 2011 11:40
Skoro jest tak jak mówisz, a w RAVE tego nie ma, to dziwne bynajmniej. Poszukam na innych zagranicznych forach, może ustalimy co to jest
A co do wysprzęglika, spróbuj odpowietrzyć jego układ- może pomoże.
Wysłany: Pon Maj 02, 2011 12:15
kondzio508, a były R45 z tempomatem, bo nie mam pewności?
Wczoraj znalazłem jeszcze jeden luźno latający przekaźnik. Sądząc po tym, że nie jest do niczego przymocowany i że styki zarobione są czerwonymi koszulkami termokurczliwymi, to chyba nie jest seria. Pozatym przekaźnik jest ubrudzony błotem, a reszta bezpieczników jest jak nowa, więc idealnie czysta.
Macie też tak u siebie?
Wysłany: Pon Maj 02, 2011 14:28
Przewody są dosyć grube - 2 razy grubsze niż reszta - i (sądząc po kolorach) prowadzą do skrzynki bezpieczników pod maską.
Najprościej by było jakbym odpiął ten przekaźnik i zobaczył co się stanie, ale jest tam tak mało miejsca, że na 100% z nie podepnę z powrotem tych przewodów...
BoloSr [Usunięty]
Wysłany: Pon Maj 02, 2011 15:45
Mix napisał/a:
Przewody są dosyć grube - 2 razy grubsze niż reszta - i (sądząc po kolorach) prowadzą do skrzynki bezpieczników pod maską.
Najprościej by było jakbym odpiął ten przekaźnik i zobaczył co się stanie, ale jest tam tak mało miejsca, że na 100% z nie podepnę z powrotem tych przewodów...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum