Wysłany: Wto Maj 03, 2011 11:02 [ Rover 416 Si ] WARTO ZAKŁADAĆ LED-y?
Typ: Si Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 1.6 Rok produkcji: 1996
Witam Serdecznie
Chciałbym się Panie i Panowie zapytać na temat jednej rzeczy.
Zastanawiam się żeby wymienić wszystkie żaróweczki w Kokpicie tzn. żarówki w zegarku, przyciskach, popielniczce, pokrętłach... , na żaróweczki LED.
Kilka żaróweczek w przyciskach mi padło więc ta decyzja, ale zanim zacznę działać,
chciałbym wysłuchać waszych porad, wad i zalet tegoż "tuningu".
Dlaczego na LED?
1. Dłuższa żywotność
2. Nie emitują Ciepła
3. jaśniejsze światło.
Faktycznie tak jest? Czy ktoś jest posiadaczem auta z takimi żarówkami?
Przeglądałem Forum i natknąłem się na instruktarze ich montowania przez Użytkownika <b>CAMARO 17</b> które mi się przydadzą podczas wymiany, co i jak rozkręcić.
Dzięki
SPAMU¦
Wysłany: Wto Maj 03, 2011 11:02 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
a pokrętła da się wyjąć? ja jak rozkręcałem konsole i dobierałem się do żarówek w nawiewie to chciałem podważać pokrętła żeby je wyjąć i zdjąć listwe z wymalowanymi poziomami nawiewu itd ( te czarną listewke ) ale dałem sobie spokój bo nie szło a nie chciałem nic połamać a gdzieś na forum widziałem fotke jak ktoś ją zdjął razem z pokrętłami
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum