na szybach przesadziłeś masz racje, a ze zderzaków lepiej zlikwidować niż odświeżać bo to takie biedronkowy chrom jest i do kompaktu pasuje jak wół do karety
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
To narazie dam sobię spokój z lampami do tyłu. Może się kiedyś trafi coś konkretnego.
Pora zamówic AE srebrne na przód:)
Pozwolę sobię jeszcze zadac wam takie pytania.
1.Mam w 200 manualne lusterka i chcę kupic od R25 elektryczne. Czy warto się ładowac w takie coś, jest to trudne do podłączenia?
2.Mam odłączony imobilaizer i centralny zamek razem z alarmem bo mi nie działał.
Chę zamówic taki zestawik na allegro:
Czy warto się ładowac w takie coś, jest to trudne do podłączenia?
w lusterka od 25 warto ... są łądniejsze ... a elektryka to trochę rzeźby po prostu, do zrobienia ... najwięcej zabawy będzie z przejsciem przez kostkę w drzwiach. Weź takie z podgrzewaniem jak już będziesz kupował i podłącz pod ogrzewanie tylnej szyby.
czy da się to założyc do Roverka? Dobrze to działa?
standardowy zestaw .... do 99% aut da się go założyć w fieście działa bez zarzutów
A co do oryginałów to moim zdaniem to bardzo dobry system, z jedną wadą ... niektóre piloty mają beznadziejny zasięg. Reszta jak na standardowe systemy fabryczne jest OK.
_________________ Pozdrawiam - Brt
Tomi [Usunięty]
Wysłany: Sro Maj 04, 2011 23:09
leszczu19901 napisał/a:
Jedynie zmiana, ale to bardzo dużo roboty, a do tego jeszcze i boczki drzwi musisz wymienić.
Nie wszystkie otwory pasują i trzeba wiercić... ale te z R25 wcale nie są lepsze.
Hmm to jednak zdecyduję się na zestaw z allegro tej cantralki i alarmu.
Chciałem się upewnic tylko czy lusterka będą pasowały, myslę że trochę cierpliwości i dam radę
greg-si,
a co dokładnie zrobiłeś jak można je przygotować samemu?
Słupki robiłem od podstaw czyli szpachla włókno i inne bzdety. Powierzchnia była wykonana równo tak jak pod malowanie lakierem czyli każdy szczegół dopieszczony.
_________________ R400 1.4, R620Ti, R420Si, R400 2.0 Turbo, R200 Coupe, R800 Coupe Turbo ->
R200 Coupe Turbo & V8
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum