Wysłany: Pią Maj 06, 2011 11:51 [R200] 1,4 16V Sprzęgło, gdzie wymienić Lublin
Typ: Si Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 1.4 16v Rok produkcji: 1998
Witam, mam pytanie gdzie w Lublinie mogę wymienić sprzęgło?
Sprawa wygląda tak że nie jestem z Lublina i będąc przejazdem padło mi sprzęgło (nie wysprzegla mi silnika po wciśnięciu pedału sprzegła. Nie mogę wrzucić zadnego biegu na odpalonym silniku- no ale to normalne - linkę wymieniłem ten sam objaw).
Tak więc jak już pytałem, gdzie w Lublinie mogę to zrobić, no i jaka jest cena wymiany sprzęgła?
SPAMU¦
Wysłany: Pią Maj 06, 2011 11:51 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Pomógł: 2 razy Dołączył: 15 Maj 2010 Posty: 77 Skąd: Lublin
Wysłany: Pią Maj 06, 2011 15:06
W zeszłym tygodniu wymieniałem u siebie sprzęgło w byłym ASO Rovera Kon-car w Wierzchowiskach przy trasie na Piaski. Nie wiem czy Ci to miejsce pasuje, bo nie jest w centrum a pod Lublinem. W razie czego tu masz adres i zaznaczone miejsce:
Zapłaciłem 340zł za wymianę sprzęgła + 60zł za uszczelniacze półosi, sprzęgło miałem swoje. Może nie jest to najtaniej, ale przynajmniej miałem poczucie, że robi mi to ktoś kto się zna
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum