Pomógł: 6 razy Dołączył: 22 Mar 2007 Posty: 139 Skąd: Brzeg Dolny/Wrocław
Wysłany: Wto Cze 19, 2007 17:45 [R600] Problem z nawiewem
Typ: SDi Rodzaj silnika: diesel Pojemnosc silnika: 2.0 Rok produkcji: 1995
Witam
Mam problem z nawiewem, mimo iż mam ustawiony nawiew tylko na twarz, powietrze leci również na nogi, zaglądałem od strony kierownicy do tunelu środkowego i wszystko wygląda dobrze, żadna linka nie spadła, więc co to może być bo mi nogi marzną od klimy
Ostatnio zmieniony przez kasjopea Nie Sty 09, 2011 18:08, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Wto Cze 19, 2007 17:45 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Słuchaj mam to samo. Nie miałem nigdy wcześniej r600 więc uznałem, że to normalne. I teraz się upewniam w tym przekonaniu. Też mi wieje na nogi przy przełączeniu na twarz. Lecz jeśli przełącze tylko na nogi nawiew tam mocno się zwiększa. Ja bym to uznał za normalna przypadłość. Pozdrawiam
Pomógł: 387 razy Dołączył: 15 Mar 2007 Posty: 4424 Skąd: Oświęcim
Wysłany: Sro Cze 20, 2007 14:30
Gołej stopy nie próbowałem, ale wentylator na max'a przy włączonej klimie (może jeszcze nie na max schłodzonej no ale..) i nie wyczułem żadnego powiewu. Muszę jeszcze spróbować przy dłuższej jeździe zdjąć kapcie
U mnie też - moja dziewczyna ostatnio wsiadła w sandałach i była zachwycona.
_________________ Pozdrawiam, Maciek (podWawa - WPR)
Obecnie MX-5 NC '07, XC60 'Słoń 2' i wózek na zakupy (Fabia III)
Były 2*R623Si Lux '95 LPG, R827Si '93 LPG, R416 Si '99 LPG, MX-5 '92 i kilka innych nieroverków
U mnie też - moja dziewczyna ostatnio wsiadła w sandałach i była zachwycona.
A mój kolega ostatnio krzywo się na mnie patrzył przez to, zastawił sobie wylot plecakiem. Ale nie dziwię się bo kiedyś też jechałem w sandałach i nieźle mi paluchy przewiało.
Jeśli dalej ktoś ma z tym problemy.. proponuje zajrzeć ponownie do linek, i ustawić je odpowiednio w zaciskach przez które lecą pancerze, wystarczy troszeczke przesunąć pancerz i wszystko hula jak powinno.
Co do zatkania.. wydaje mi się, że powinno mocniej wiać, ale nie sprawdzałem.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum