Wysłany: Sob Mar 12, 2011 16:06 [Rover 214. 1.4 16V 103 Km 98r] jaka największa butla w kole
Typ: Si Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 1.4 16v Rok produkcji: 1998
Witam, jak w temacie jaką największą średnicę butli (stako) można włożyć w miejsce zapasu, wiem napewno, że 42l a czy 45 wejdzie? ma chyba o 3cm większą średnicę.
SPAMU¦
Wysłany: Sob Mar 12, 2011 16:06 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Tommek, Nic takiego w bagażniku nie widać, a mam równy spory subwoofer więc pewnie by się ruszał czy coś a leży ładnie płasko, myśle że szerokością jedynie się różni bo u mnie nawet palca nie włoże
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Koledzy, a napewno macie firmy STAKO? pytam dlatego, że w tej 42L kończy mi sie legalizacja, a mogę tanio mieć 45L tylko nie wiem czy wejdzie? Ta 45L ma średnicę 630mm przy wysokości 204. Ma może ktoś homologację swojej, żeby potwierdzić czy taki wymiar konkretnie wejdzie? Prośba gorąca
Potwierdzam mam STAKO 46l i tez w tym roku kończy się legalizacja. Niestety jest ona troszkę wyżej niż podłoga jakieś 3-4 cm.
Ile taka butla kosztuje?
pozdrawiam
214i
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum