Pozdrowienia dla sku.....na który mi dzisiaj w nocy za....ł kierunkowskaz z mojego zr-a. Wrócisz dzisiaj po przeciwmgielne to cie szmac...u przypilnuje.
SPAMU¦
Wysłany: Sro Maj 11, 2011 06:04 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Zemborzycka/Abramowicka. Jakoś przesadnie dużo ZR-ów nie śmiga po lublinie. Z drugiej strony znajdź kierunkowskaz Lipa.
Można zawsze poobserwować alledrogo ale i tak pewnie szmaciarstwo na własny użytek zrobiło Ci demontaż.
Bo to tak jak w Iranie trzeba działac. Up*****lić dłoń przy ramieniu. Więcej by nie zaswędziała.
wystarczy przyuważyć który wygląda na świeżo po dzwonie - same kierunki się nie rozbijają. a potem kulturalnie poprosić chłopaka o fakturę/paragon za część.
_________________ Czytanie postów na forum może powodować schorzenia psychiczne i utratę wiary w ludzką inteligencję
maciek2610, zobacz sobie na to ogłoszenie. Nie wiem czy to będzie pasować i czy jeszcze ma to na stanie ale warto zapytać. Zawsze to jeden wydatek mniej.
http://forum.roverki.eu/viewtopic.php?t=65321
wystarczy przyuważyć który wygląda na świeżo po dzwonie - same kierunki się nie rozbijają. a potem kulturalnie poprosić chłopaka o fakturę/paragon za część.
hmmm a jak nie ma to co? znaczy, że czesci kradzione? bo tak sie sklada, że ja mam auto po dzwonie i cały nowy przód i nie mam na nic faktury
[ Dodano: Czw Maj 12, 2011 00:12 ] hvil, gdzie się podziały Twoje eggsy?
Przypomnij sobie koncert i laskę przed Patrycją? A raczej to co jej przekazałeś w kilku słowach
Hrabia, egsy są ale nie lubie jak ktoś mnie ze sku***nem identyfikuje:) Przecie ten co je skroił na bank tu nie zaglada, a taki wpis chyba nie ma sugerowac ze to ktos z nas:P
[ Dodano: Czw Maj 12, 2011 09:43 ] Hrabia, widziales foto nasze??:) Ha kapelusz wymiata:P
100% pewności? Osobiście myślę że zagląda. Przecież na spoty przyjeżdza mały odsetek osób które są zarejestrowane na tym forum. Ja tam zdarłem łacha z tonu tej wypowiedzi Nie poczułem sie dotknięty bo sam przed sobą wiem że mnie to nie dotyczy. A w każdej grupie społecznej są buce i to trzeba piętnować
Ludzie to bydło, mi ktoś potraktował roverka gwoździem rok temu.
I jak sie rozglądam to całkiem sporo lubelskich aut ma takie przerysowania.
Widać debili tu nie brakuje.
To jeszcze bardziej bezsensowne, bo żaden z tego pożytek, a naprawa takiej rysy to ok 1000zł.
Oczywiście straty w żadnym wypadku nie zazdroszczę .
PS. z resztą jak popatrze jak lublinianie jeżdżą to codziennie bym paru zastrzelił.... wariaci i chamy do tego. Co to sie dzieje?
PS. z resztą jak popatrze jak lublinianie jeżdżą to codziennie bym paru zastrzelił.... wariaci i chamy do tego. Co to sie dzieje?
Osobiście propaguję podejście "Wpuść a zostaniesz wpuszczony" - i powiem że jakoś to działa.
Kiedyś laska zajechała mi drogę to pokiwałem jej palcem... z uśmiechem na ustach. A ta mi fucka pokazała. Wysiadłem na czerwonym świetle, podszedłem i zapytałem grzecznie czy jej tego palca wyłamać z dłoni. Już nawet nie popatrzyła w moją stronę. Tatuś... który siedział na fotelu pasażera też był bardzo milczący. Ale to nie pierwsza tego typu sytuacja Na turystycznej wymuszenia to prawie coś normalnego... i tu kolejny Pan z fuckiem. Podobną akcję wykonałem... grzecznie jednak stanowczo
No ale złodziejstwa nie zniosę... chamstwo jestem w stanie przeboleć. I to "starzy" kierowcy dominują w takich zachowaniach a nie młodzież tak jak się to przyjęło.
Tak, w Lublinie wiele cwaniakow i chamow jezdzi Jak ci ktos wymusi pierwszenstwo to jeszcze zwyzywa, ze zatrabiles A nagminne jest jezdzenie lewym pasem szczegolnie na witosa w kierunku swidnika i kierowcow ciezarowek z ukrainy.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum