Wysłany: Pon Maj 16, 2011 20:54
yushi- nie mam pojęcia bladego, mówię to co widzę, ktoś wystawił na allegro wiatraki- Ty szukasz, więc Ci je podsyłam. A na foto widzę MOJE wiatraki, a w opisie dane jest 1.4, więc możliwe, że sa identyczne- ale tego nie wiem. Zadzwoń do gościa i zapytaj, czy sprzedaje te wiatraki co sa na foto, jak tak, to spox je bierz i po sprawie. Nie szukaj problemów, tam gdzie ich nie ma
SPAMU¦
Wysłany: Pon Maj 16, 2011 20:54 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Jugol, nie unoś się tak
Twoja pomoc była naprawdę nieoceniona. Dzięki Tobie znalazłem kilka innych aukcji i wychodzi na to, że w dobrej cenie będę mieć 2 nowe chłodnice z używanymi wentylatorami. Zdaje się, że jeden wiatrak jest u mnie do odratowania, a są też aukcje z jednym wiatrakiem w obudowie.
Teraz następny krok- czyli dobranie maski i zderzaka
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum