Wysłany: Sob Mar 15, 2008 10:21 [R75] Zagubiona przejściówka złodziejka do odkręania kół
Typ: CDT Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 2.0 Rok produkcji: 1999
Witam czy posiada ktoś może przejściówkę złodziejki od śrub koła drobny wieloklin, wczoraj zostało to zgubione i jest problem z odkręceniem koła a nie wiem czy jest to złodziejka oryginalna roverowska czy też nie- jeśli ktoś takie coś posiada i mógłby pożyczyć był bym wdzięczny.
Ostatnio zmieniony przez kasjopea Nie Gru 05, 2010 18:04, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Sob Mar 15, 2008 10:21 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
ja miałem podobny problem skończyło się na wymianie złodziejek niestety nie dopasowałem żadnej nasadki.Odkręcili je na stacji wulkanizacyjnej ale dopiero piątej z kolei.Życzę powodzenia.
Pomogła: 70 razy Dołączyła: 24 Sie 2007 Posty: 1716 Skąd: Zabrze
Wysłany: Sob Mar 15, 2008 12:11
Ja mam dorobione
Kawałek rurki, w środek wspawany taki pręcik, a w zasadzie dwa, w odpowiednim miejscu. Wulkanizatorzy klną jak to ściągają, ale wytrzymało już 2 zmianę kół. Miałam kupić nowe zabezpieczenia, ale nie wiem czy będą im odbierała tą przyjemność.
ma ktoś taką złodziejkę pożyczyć w krakowie?:) bo w serwisie chca ode mnie co najmniej 100 zł a mam tylko na jednej oponie i oczywiscie ulegnie uszkodzeniu
Też zgubiłem przejściówkę i pojechałem do wulkanizatora.W Warszawie za zdjęcie 4 śrub zabezpieczających facet powiedział żebym "dał na piwo" to dałem mu 20zł.Zajęło mu to wszystko może 2min a śruby odkręcał w jakiś dziwny sposób zwykłym kluczem.
Dzięki za dobre chęci pozbyłem się jej za 20 zł w którymś serwisie nabili i odkrecili 1 min roboty a w większości chcieli naciągać na spawanie itp za 100-200 zł. Jeden problem mniej z moim roverem choc jeszcze troche pozostało:)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum