Wysłany: Sro Maj 18, 2011 06:03 [MG ZT] Jaki magazynek do zmieniarki, czytanie płyt
Typ: V6 Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 2.5 Rok produkcji: 2002
Witam, posiadam w moim ZT fabryczne radio Symphony ze zmieniarką Alpine, lecz bez magazynka do płyt CD. Znalazłem na Allegro nowe i używane, ale niewiem czy będzie pasował. W instrukcji przy zdjęciu magazynka jest symbol ICE0097A, czy to symbol magazynka czy nr zdjęcia? Niestety nie mam dojścia do tylniej części zmieniarki bo jest zamontowana na stałe w schowku. Czy ta zmieniarka będzie obsługiwała płyty nagrywane samodzielne na nośnikach CD-R?
poniżej link do aukcji:
a.h.g, swego czasu borykałem się z tym samym problemem. Jesteś z Poznania to najłatwiej chyba zrobić jak ja, czyli podjechać do salonu car-audio i tam na miejscu dostaniesz odpowiedni magazynek i sprawdzisz czy zmieniarka w ogóle działa bo po co się pchać w koszty magazynka niepotrzebnie. Ja swój magazynek dostałem od ręki w Audio-Complex na Dąbrowskiego 483. Zapłaciłem niecałe 100zł. Sama sprawna zmieniarka nie ma problemów z nagrywanymi płytami.
No to problem z głowy , pojadę jutro na dąbrowskiego i sprawa załatwiona! Za sam magazynek na allegro, nowy z przesyłką 130 a tu sprawdzę czy wogóle działa... Pozdrawiam i dzięki za pomoc
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum