Koledzy wie ktoś z was gdzie i czy można kupić tylne owiewki do R600? ja mam komplet, ale już niekompletny ponieważ dzisiaj ktoś z tyłu opuścił sobie szybkę, nie wiem w jakim celu i owiewkę wywiało i poleciała z wiatrem prosto pod koła 9-cio tonowego MAN'a .
Pomógł: 54 razy Dołączył: 23 Maj 2008 Posty: 942 Skąd: Zabierzów
Wysłany: Czw Maj 19, 2011 21:00
zuber84cool, napisz/zadzwoń do nich i zapytaj skoro sprzedają albo przód albo komplet.
Jak by Ci sprzedali tył to im jeden przód przybędzie...
www.allegro.pl/owiewki-he...1610995272.html
Pisałeś maila z pytaniem czy gdybasz? Napisz im, ze zgubiłeś jedną skoro to producent to nie powinno być problemu z zakupem samego tyłu może nawet jedna uda Ci się kupić...
_________________ Jeśli twierdzisz, ze szukałeś i nie znalazłeś to znaczy, ze kłamiesz.
filo, to jakbyś znalazł u siebie to odezwij się na PW, potrzebuję tylnej lewej a jak nie będzie to będę się pytał tych z HEKO, może uda się wyrwać tę jedną sztukę, kurczę bez tylnych owiewek to tak jakoś dziko to wygląda.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum