Wibracje są głównie na biegu jałowym/luzie co wskazuje właśnie na poduchę ale nie wiem co do kultury pracy silnika ...
lub koło dwumasowe.
Czy cichnie przy 1500rpm?
Wibracje ustają jak tylko dodam minimalnie gazu, podejrzewam ze to któraś z pozostałych poduszek bo ta gruszka jest cała i jedynie wkład łapy nie wygląda za ciekawie bo guma jest trochę popękana. W tym kierunku przynajmniej zmierzam bo po zgaszeniu słychać ze jeszcze ostatnie bujnięcie silnika - nie dwumasy
[ Dodano: Sob Maj 28, 2011 10:43 ]
Wczoraj profilaktycznie zabrałem się za czyszczenie czujnika ciśn ienia doładowania - masakra z tym dojściem O_o. Przedmuchany, wyczyszczony ale żadnych efektów po tym zabiegu nie zauważyłem. Nadal występuje pewnie opóźnienie i reakcja samochodu na gaz jest opóźniona
Poduszkę postaram się wymienić w przyszłym tygodniu ale tego wkładu przy łapie silnika nijak nie mogę namierzyć
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum