Wymieniłem czujnik abs i dalej d...pa.Prędkościomierz nie działa Tak sobie myślę ,że niedziałający wspomniany prędkościomierz,abs,centralny zamek,zapalniczka i światło w kabinie muszą mieć jedno i to samo podłoże gdyż wszystko to przestało działać tego samego dnia i nie działa dalej pomimo wymiany BCU.Tylko teraz pytanie jest co? Może jakby całą wiązkę wymienić?
[ Dodano: Nie Maj 15, 2011 11:28 ]
nie wiem czy to może mieć jakieś znaczenie ale po wyjęciu wykładziny okazało się ,że mam spore bagno pod nogami kierowcy-pod pasażerem sucho.Już drugi raz tą wodę w kabinie przerabiam tyle ,że wcześniej była ona po stronie pasażera (ok 3 lata temu)...
[ Dodano: Czw Maj 19, 2011 20:57 ]
Trochę zabawy miernikiem i problem centralnego oraz światła w kabinie rozwiązany Szkoda tylko ,że kupiłem bez sensu BCU
Ostatnio zmieniony przez apples Nie Maj 22, 2011 21:47, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum