http://moto.allegro.pl/je...1605410080.html
Czy samochód i sprzedawca, można by określić jako pewny. Po kontakcie tel wiem, że zderzak przód i maska robione. Chyba się zgadza bo maska trochę krzywo przekręcona. A poza tym?
SPAMU¦
Wysłany: Wto Maj 24, 2011 07:56 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
to zle ze hatchback? ja bym powiedzial ze to akurat plus
każdy ma swój gust... inni wolą HT inni sedany. skoro tobie pasuje HT i nie przeszkadza cena i jak i sprzedający, mający w swojej ofercie wszystkie bite samochody, doprowadzonego do lux stanu do sprzedaży to .... It`s ur problem guy
nie chodzi mi o sprzedajacego. nie chce robic OT ale kolega berserker8888 napisal tak jakby sedan byl lepszy od hb i chcialbym zeby ktos albo on napisal czemu. imo hatchback jest duzo pojemniejszy co dziala tylko na plus
Znaczy prosiłbym o więcej szczegółów, odnośnie sprzedającego. Jakieś machlojki ciekawsze? Bo widziałem nawet składowisko "przyszłych tworów"
Co do HB, osobiście nie robi mi różnicy. Dotychczasowy powóz to hb i jeszcze mniejsze nawet. Sedan chyba trochę większy, ale wypadałoby go znaleźć, a nie widzę jakoś dużo ofert.
Wiem, że bity, ale mam wgląd na egzemplarz z R75 z 2005 i całkiem schludnie to zrobione. Poprawić montowanie maski i będzie żyć w tym R45. Siedziałem w tym samochodzie już i nawet macałem, ale nie jestem napalony jak nastolatek na bzykanie. Wszak miałem kupić O1 TDi. Ile taka sztuka powinna kosztować jak mówicie, że drogo?
napisal tak jakby sedan byl lepszy od hb i chcialbym zeby ktos albo on napisal czemu
sedan najzwyczajniej w swiecie jest ladniejszy w przypadku 45 400 i zs'a
mniej praktyczny (zawiasy kobylkowe klapy itp) ale ladniejszy co nawet przeklada sie na ceny sedan a hb
a ta moc to skąd się wzięła ?
mafamu nie widzę przy przepływce, a sprzedawca nic nie piszę o modyfikacjach w ECU...
na takie rzeczy to juz nie patrze jest tam na bank 113 tyle ze ludzie rozne rzeczy pisza tym bardziej handlarz nie zawsze wszystko sprawdzi lub moze celowo
a tak poza tym autem to ja w dowodzie karcie pojazdu itp mam 115KM gdzie napewno tyle nie bylo
i co poradzisz
rzeczoznawca przez to 10minut szukal w swoim komputerku co to za wersja a ja sie nie odzywalem;p a wydaje mi sie ze to poprostu blad urzedowy lub tlumacza
a później człowiek się chwali i ślepy wierzy w te 130KM a potem wychodzi cała prawda na jaw że ma się fabrycznie 101 albo 113KM bo faktycznie to 10% już uciekło
napisal tak jakby sedan byl lepszy od hb i chcialbym zeby ktos albo on napisal czemu
sedan najzwyczajniej w swiecie jest ladniejszy w przypadku 45 400 i zs'a
mniej praktyczny (zawiasy kobylkowe klapy itp) ale ladniejszy co nawet przeklada sie na ceny sedan a hb
Ten pierwszy, ładny tylko brak skóry, tylko coś mi wydaje się, że to samochód z tego samego źródła.
Drugi, genialny kolor, tapicerkę wolałbym ciemną. No i sedan, faktycznie ładniejszy.
Ogólnie widzę, będzie ciężko z nabyciem. HB mi się odwidział.
A skorzystam jakieś są wymiary standardowych miejsc na głośniki w R45? Trudno zdjąć boczki na przodzie, żeby zmienić oryginały? Radio 1din klasycznie?
A coś więcej na temat sprzedawcy, bo temat ucichł, a wygląda na to, że na rewirze to tylko on się tym zajmuje.
ADD: szukajka to pod tym względem failuje, w CA brakuje topicu z jasno określonymi wymiarami. Mam tylko 16 cm, ale z kombinowaniem z maskownicami z tyłu.
nie znam go osobiście i nie wiem jak i co robi... ale już 2 rover z jego oferty okazuje się ładnie przygotowanym, bitym autem. o 75 nikt na forum jeszcze nie pytał i nie dzwonił do gościa ws. kupna także nie wiem czy jego 75 też była bita... czy uczciwy ? nie wiem...
na mojego maila z zarzutem dość wyśrubowanej ceny za błekitną 45 2.0V6 odpowiedział linkami do holenderskich ogłoszeń gdzie cena była podobna do ceny sprzedaży...
generalnie nie wiem czy wódki bym się z nim napił
[ Dodano: Wto Maj 24, 2011 22:01 ]
mi tam szukajka nie szwankuje...
wpisujesz wymiary głosników , zaznaczasz dział C&A, i proszę : http://forum.roverki.eu/v...g%B3o%B6nik%F3w
drzwi w 400 są takie same jak w 45. po FL chyba w kwestii głośników się nic nie zmieniło.
w każdym bądź razie na forum chwalone wszem i wobec są Helixy Dark Blue 62 16,5cm.
tyle w temacie.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum