Wysłany: Sro Maj 25, 2011 22:30 kolejny zarażony wita wszystkich rover'zystów
Witam wszystkich serdecznie, jako mam nadzieję w niezbyt odległej przyszłości posiadacz rover'ka na razie pozwolę sobie czerpać z Waszej wiedzy i doświadczeń. Osobiście od jakiegoś czasu przyglądam się autkom spod znaku R. Urzeka mnie ich praktycznie ponad czasowa stylistyka i ten niepowtarzalny klimat 75-tki, w sam raz dla pana po 40-tce . Jak po raz pierwszy pokazałem żonie na co chce zmienić nasze 4kółka zachwycona nie była. Dziś wraz z córką odbyły ze mną przejażdżkę jednym z oglądanych egzemplarzy i co?, usłyszałem, żebym już nawet nie myślał o czymś innym, ma być 75-tka i już, najlepiej jasno niebieska, amen.
Ja tylko dorzucę że najlepiej kombi - gdzieś musi podróżować nasza 50 kilogramowa psica, dieselek z automatem. Poszukiwania trwają, oby zakończone sukcesem.
A zatem witam roverową brać.
SPAMU¦
Wysłany: Sro Maj 25, 2011 22:30 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Witaj przemi.
Dość trudne kryteria, ale pewnie uda się znaleźć jakiś kompromis.
Polecam diesla i to w automacie właśnie. Mniej problemów niż z manualem - podobno
Polecam przejrzeć dział "Chcę kupić Roverka" i tam dyskutować ew. kandydatów do zakupu
Pozdrawiam i życzę powodzenia
_________________ Chiptuning: R25, R45, R75, 200/600 SDi, BMW (tuning, dpf serwis), VW Group (tuning, dpf serwis)
ROVER 75/ZT: diagnostyka, kodowanie, adaptacja zegarów, dodawanie kluczyków: używane piloty, nowy transponder (immo)
Kontakt: PW, 512 208 367, marek@roverki.eu
Nie mogę się z tym zgodzić w imieniu mojej mamy
Chyba, że piszesz o wersji 3drzwiowej
Mnie R75 zupełnie nie pasuje do młodego człowieka pomiędzy 18 - 25 rokiem życia.
Nawet bardziej kojarzy mi się z właścicielem ustatkowanym, poważnym, odpowiedzialnym - głową rodziny...
_________________ Chiptuning: R25, R45, R75, 200/600 SDi, BMW (tuning, dpf serwis), VW Group (tuning, dpf serwis)
ROVER 75/ZT: diagnostyka, kodowanie, adaptacja zegarów, dodawanie kluczyków: używane piloty, nowy transponder (immo)
Młodego człowieka widzę bardziej w MG ZT niż w R75. Jednak cena może tutaj grać rolę.
Jak ja dożyje 40stki, to kupię sobie LandRovera - jak będzie mnie stać;)
Jak ja dożyje 40stki, to kupię sobie LandRovera - jak będzie mnie stać;)
A mi się marzy Range Rover Sport.... łojojojojoj
Olga napisał/a:
klasy nie dla każdego.
jest coś w nim.... ale mój pogląd się jeszcze nie zmieni i nie chciałbym mieć 75...
ale jak sam MaReK zaznaczył MG ZT ( 260 ) to czemu by nie... swoją drogą to ciekawe ile ich jest w klubie...
koniec OT
przemi napisał/a:
gdzieś musi podróżować nasza 50 kilogramowa psica
A cóż to za psiak ?:)) ostatnio widzę że wszyscy się chwalą swoimi czworonogami
Mnie R75 zupełnie nie pasuje do młodego człowieka pomiędzy 18 - 25 rokiem życia.
Nawet bardziej kojarzy mi się z właścicielem ustatkowanym, poważnym, odpowiedzialnym - głową rodziny...
Albo z jej szyją
Witam serdecznie w naszym gronie, przemi Cieszę się, że Twoje dziewczyny zaakceptowały R75 Jestem przekonana, że będziecie czerpali dużo radości z jazdy tym samochodem
Jestem przekonana, że będziecie czerpali dużo radości z jazdy tym samochodem
Zwłaszcza od warsztatu, do warsztatu
A figa! Jeśli trafi na taki egzemplarz jak mój, to będzie dobrze. Swojego R mam już 2 lata i luzik
Tylko rutynowe przeglądy, wymiana filtrów, oleju. Wczoraj byłam na badaniu technicznym i wszystko jest bez zarzutu. Facet, choćby nawet chciał, to nie miał się do czego przyczepić
Czasem zastanawiam się czy to my wybieramy auto, czy może ono jest już nam pisane i gdzieś na nas czeka...
75 to fajne, komfortowe autko i możliwe, że i ja kiedyś sobie takie sprawię Na tą chwile jako szalona smarkula cieszę się moim MG ZR
Życzę Tobie powodzenia w poszukiwaniach swojej wymarzonej, błękitnej 75 i mam nadzieję, że pochwalisz się zakupem i dołączysz do grona Klubowiczów
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum