Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 1.6 Rok produkcji: 1995
Witam,
mam pewien problem.
Kupiłem 15" felgi aluminiowe do swojego Rovera 216 coupe 95r, poniewaz orginalne mi sie niezbyt podobało a z reszta nie mialem drugiego kompletu. Ale nie o tym chciałem.
Mianowicie kupione przeze mnie felgi maja srednice otworu centujacego 55mm
z tego co mi wiadomo to moj rover ma 61 (gdzies przeczytałem/ nie sprawdzone info)
Co teraz jak wybrnac z tej całej sytuacji. Zeby wyjsc z twarza a do tego nie starcic zbyt wiele pieniedzy.
Ostatnio zmieniony przez 216coupe Sro Cze 01, 2011 06:38, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Wto Maj 31, 2011 17:17 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Co teraz jak wybrnac z tej całej sytuacji. Zeby wyjsc z twarza a do tego nie starcic zbyt wiele pieniedzy.
Jakie to felgi Od jakiego samochodu Może jest wsadzony pierścień centrujący na 55mm. Większość uniwersalnych felg ma najczęściej otwór powyżej fi60mm, aby po zastosowaniu pierścieni pasowały do wielu samochodów.
Można powiększyć otwór centrujący do wymaganego rozmiaru (poprzez honowanie), ale jest to dość trudny zabieg.
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
w mailu mam napisane ze 55mm dokladnie taki jaki jest w oplu agila
[ Dodano: Czw Cze 02, 2011 19:08 ]
niebezpieczenstwo zazegane!!
okazało sie ze kobieta od ktorej kupowałem felgi nawet nie wiedziala ze ma zalozone pierscienie centrujace. Co wprowadzilo mnie w blad.
Pozrawiam i do uslyszenia
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum