Typ: wszystkie Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 1.4 16v Rok produkcji: 2005
Witam,
temat poruszany II tonowo:
Otóż:
Zle dokręciłem dekielek i spadł - dekielek z lewej lampy,- od świateł drogowych --zaznaczony po prawej.
Ale kupię oba na zapas;)
1.może nawet są identyczne i można zamienić/wstawić zamiennie??
2.I najciekawsze dla osób które sprawnie poruszają się po Allegro:
jak nazwać tę cześć?? znaczy ten dekielek(czy coś) aby znalazła się osoba sprzedająca takowy stuff??;D
skoro spadł to podnieś chyba że stało się w czasie jazdy?
myślę, że przez internet może być ciężko to gdzieś kupić, ja bym pojechał na okoliczny szrot, ewentualnie podzwonił po sprzedawcach na allegro co mają dużo części do Roverków, może jeden by takie coś Ci sprzedał osobno.
[ Dodano: Pią Cze 03, 2011 12:56 ]
kamax_19- wysłałem maila i na gg. ale działanie poczty na forum jest dziwne- wciąż mam maile w "do wysłania" - dlatego piszę tutaj;)
Przelew poszedł dzisiaj z konta mojej Pani.
Na prv i gg wysłałem namiary na moje lokum- w wawie.
JAkby nie doszło do wtorku- to daj znać;)
[ Dodano: Pią Cze 03, 2011 12:58 ]
hvil, jak ci tez zbywają dekielki- to też chętnie wezmę- koledze też zwiał jeden;)
służę piwkiem;)
także proszę o namiary na prv:)
_________________ Stań przed Królem,pokłoń się Bogom, klęknij przed swoją Kobietą.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum