Typ: Si Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 1.4 16v Rok produkcji: 1998
Witam
Po ostatniej trasie wentylator stwierdził że przestanie sobie działać, i tak też robi. W upały niezbyt pomysł, czujnik temperatury działa-wentylator nie.
Co robić, co sprawdzać, co to może być?
Pozdrawiam, Dziekan
SPAMU¦
Wysłany: Wto Cze 07, 2011 16:49 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Pisałem już to gdzieś i to całkiem niedawno, był temat. Przycisk szukaj tak bardzo jest ukryty!? (rozumiem ktoś świeży na forum ale klubowicz zarejestrowany od 4 lat?!) Tu się wszystkiego dowiesz, stawiam na niełączące styki przy wentylatorze.
http://forum.roverki.eu/v...t=64601&start=0
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Ostatnio zmieniony przez bonus89 Wto Cze 07, 2011 16:55, w całości zmieniany 1 raz
Wyobraź sobie że użyłem, wpisawszy jednak "wentylator nie działa" uzyskałem 0 rezultatów więc może nie popełniłem wielkiego nietaktu rezygnując z dalszej współpracy wyszukiwarką.
Dzięki za linka, pomogłeś mi na dzień dobry zdecydowanie bardziej niż ona, poczytam.
Skąd wiem, że nie działa...cóż miałem ostatnio przyjemnośc postać trochę w warszawskich koreczkach podczas największych jak do tej pory upałów, temperatura skoczyła, wentylator cisza.
Szukać umiem generalnie dobrze, założyłem jednak że jesli nie wyskoczy to co napisałem to będę musiał przekopywać się przez 1001 tematów o HGF, ostatnio brakuje mi cierpliwości
a już mam trochę informacji z linku który podał kolega.
AdrianWWL napisał/a:
Na I biegu, to go praktycznie nie słychać.
wiem wiem, ale znam swój samochód (już 3.5 roku stuknęło) i wiem że tu nawet jedynka przestała banglać
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum