Jak w tytule, jestem teraz w szpitalu, dlatego prosze wszystkie osoby piszace do mnie w sprawie czesci o duzo cierpliwosci. Jak tylko dojde do siebie ogarne temat. Generalnie stwierdzam jednak, ze R75 to mega bezpieczne auta.
_________________ F.T.H8TER5 and join the music!
SPAMU¦
Wysłany: Sob Cze 11, 2011 13:34 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Wracaj do zdrowia, jeśli już wydobrzejesz to może napisz coś o okolicznościach. Pozdro
Fraaaz [Usunięty]
Wysłany: Sob Cze 11, 2011 16:41
No właśnie.. wracaj do zdrowia.. choć jeśli jesteś w szpitalu, to pewnie nie wyglądało to najlepiej i opisz.. co się stało.. i jak ma się słynny bezpieczny Rover'ek
Dzięki za wsparcie Jestem już w domu. Skończyło się na połamanej ręce, wybitych zębach i ogólnych obtłuczeniach.Pasażer wyszedł bez szwanku z małym zadrapaniem. Okoliczności wypadku? Dachowanie przy 160km/h
Dzięki za wsparcie Jestem już w domu. Skończyło się na połamanej ręce, wybitych zębach i ogólnych obtłuczeniach.Pasażer wyszedł bez szwanku z małym zadrapaniem. Okoliczności wypadku? Dachowanie przy 160km/h
kolo ? opona ?
wazne ze Ty i pasazer cali i zdrowi . przy takiej predkosci sam wiesz ze macie farta ze nic wiekszego sie nie stalo...
To jest po prostu cud, że żyjemy. Jak zobaczyłem wczoraj miejsce wypadku: tak jak wypadek lotniczy, wszystkie części auta rozrzucone w rowie na długości 300 metrów. Prowadziłem swojego Roverka. Przyczyna: padał deszcz i nie udało mi się wyprowadzić auta z zakrętu, lub jak kto woli brawura i głupota. Jak tylko bardziej się ogarnę wrzucę fotki R.
160 km/h podczas deszczu, w łuku... masz jaja
Pewnie mi kiedyś też się tak zdarzyło, ale miałem więcej szczęścia.
Dobrze, że tylko tak się skończyło!
Oparłeś się kołami o przeszkodę, koleinę, że Cię przewróciło czy spadłeś do rowu?
Stałe zęby nie grzyby, dwa razy nie rosną. Wstawisz implanty, ręka się zrośnie i będziesz jak nowy... Sprzedaj z Roverka co cenniejsze i poluj na nową maszynę. Ciekaw jestem jak wygląda konstrukcja po takiej rolce...
Pasażer doszedł do siebie już? Unikasz go, czy będzie razem jeździć w poszukiwaniu nowego nabytku ?
Pozdrawiam i szybkiego powodu do siebie,
_________________ Chiptuning: R25, R45, R75, 200/600 SDi, BMW (tuning, dpf serwis), VW Group (tuning, dpf serwis)
ROVER 75/ZT: diagnostyka, kodowanie, adaptacja zegarów, dodawanie kluczyków: używane piloty, nowy transponder (immo)
Kontakt: PW, 512 208 367, marek@roverki.eu
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum