Wysłany: Sob Kwi 30, 2011 21:57 Zaproszenie dla Was wszystkich na... ślub
Witam Was
Chciałbym Was zaprosić na nasz (mój i Izy) ślub który odbędzie się 11.06.2011r w Zielonej Górze o godz. 16:30 przy ul. Obywatelskiej 1 w parafii pw. Św. Stanisława Kostki.
Wiem, że w tym terminie jest ogólnopolski zlot i nas - z wiadomych względów, nie będzie ale kto będzie miał ochotę/możliwość serdecznie zapraszamy. O marzeniu Izy aby pojechać w korowodzie wypełnionym po brzegi w Roverkach i MGkach pisać nie będę bo ja to marzenie doskonale rozumiem i Wy chyba też
Jeśli uda się zgromadzić jakąś sensowną ilość Roverków (co może być problemem ze względu m.in na zlot ale nóż widelec może...)można zrobić z tego fajnego niusa do TV gdyż nasz kamerzysta pracuje w TV i powiedział że taka możliwość ewentualnie by była.
Fajnie by było zobaczyć Was i Wasze maszynki w tym dla nas ważnym dniu...
Ślub jest pod hasłem:
"Kto nie jedzie na zlot niech przyjeżdża do Zielonej Góry... będzie fajnie"
A ci którzy będą się bawić na zlocie bądź też nie wykupili opcji teleportacji w Ministerstwie Infrastruktury - niech wypiją nasze zdrowie
SPAMU¦
Wysłany: Sob Kwi 30, 2011 21:57 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
No tak jak rozmawialiśmy przy kawie ostatnio u was, to ja się raczej też pojawię. Chociaż ciągle się waham między zlotem a waszym ślubem.
Dziwi mnie tylko jedno
xROnx napisał/a:
O marzeniu Izy aby pojechać w korowodzie wypełnionym po brzegi w Roverkach i MGkach
Myślałem że będzie wolała jechać w korowodzie cinkusów
_________________ Bo fruwać jest generalnie nieroztropnie, więc nie pijcie przy otwartym oknie!
_________________ Pozdrawiam, Maciek (podWawa - WPR)
Obecnie MX-5 NC '07, XC60 'Słoń 2' i wózek na zakupy (Fabia III)
Były 2*R623Si Lux '95 LPG, R827Si '93 LPG, R416 Si '99 LPG, MX-5 '92 i kilka innych nieroverków
Dziękujemy bardzo serdecznie...
Przede wszystkim dziękujemy Wam Roverkowicze za super prezent dla nas od Was
Jest zaje**** ciężki i ma tyle części że klocki LEGO się przy tym chowają
No i zapraszamy na obiad który będzie serwowany w tymże prezencie. Oczywiście max 12os/jednym obiedzie... lub ustawicie się w kolejce aż zmywarka pomyje
Wielkie dzięki jeszcze raz. Jesteście super!
Tym którzy byli serdecznie dziękujemy za obecność. Było nam na prawdę bardzo miło.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum