Przyszła mi do głowy jeszcze taka myśl. Nigdy nie kupowałem nowego samochodu w salonie. Właśnie jak to jest przy zakupie takiego samochodu na pewno dają dużo rożnych papierów na pewno kupujący dostaje również jakiś papierek z kodem immo. Ja również dostałem od pani której zakupiłem autko trochę papierów. Szukałem w nich tego kodu, ale możne nie umiem szukać. Czy ktoś wie gdzie powinno się tego kodu szukać, albo jak powinien wyglądać taki papier. Pani była już trochę wiekowa możne o czymś zapominała i nie dała mi wszystkiego, a możne źle szukam? Jak powinien taki kod wyglądać?
dzięki teraz już wiem czego mam szukać i wiem ze na pewno nie mam tej karty
[ Dodano: Sob Cze 18, 2011 16:00 ]
Mam dwa komplety kluczyków z pilotami obydwa są w stanie idealnym i zastanawiam się czy taki kod jest mi w ogóle potrzebny. W jakiej sytuacji może mi się przydać ?
Pomógł: 248 razy Dołączył: 18 Cze 2009 Posty: 1651 Skąd: Maciejowa, Nowy Sącz
Wysłany: Sob Cze 18, 2011 16:18
wojnysz napisał/a:
W jakiej sytuacji może mi się przydać ?
Jeden z wielu powodów:
jadąc w dłuższą trasę zapewne nie zabierasz obu pilotów. Gdyby wtedy uszkodził się bądź zaginął pilot to przydaje się kod do imo.
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum