Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 1.6 Rok produkcji: 1998
hi
jak w temacie
przy wymianie cukierkow okazalo sie, ze nalezaloby wymienic rowniez tulejki wahaczy poprzecznych tych do ktorych amor jest przykrecony 3szt na strone.
Ich wymiar to 35/10/50 - 2szt i 38/10/40- 1szt pod amor - probowalem od civica - ale maja inne wymiary .
I teraz moje pytanie - czy ktos wymienial te tuleje i czy te wymiary sa ok.
dzieki
SPAMU¦
Wysłany: Sro Cze 15, 2011 14:14 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Pomógł: 47 razy Dołączył: 05 Mar 2008 Posty: 1080 Skąd: Częstochowa
Wysłany: Czw Cze 16, 2011 12:47
Podłączę się pod temat.
Zauważyłem, że na nierównościach poprzecznych myszkuje/ucika mi tył samochodu.
Podejrzewam, że są to tak zwane "cukiery". Co warto jeszcze wymienić jak już będą rozbebeszać tylne zawiszenie?
_________________ Był --> Rover 400 1.6 LPG 1999
Jest --> Audi A4 Avant 1.8T LPG 1999
Pomógł: 7 razy Dołączył: 05 Sie 2007 Posty: 163 Skąd: chorzow
Wysłany: Pon Cze 20, 2011 08:12
des napisał/a:
A to o pisze kolega w pierwszym poście?
areek napisał/a:
przy wymianie cukierkow okazalo sie, ze nalezaloby wymienic rowniez tulejki wahaczy poprzecznych
Warto? Czy może to nie wpływa na myszkowanie tyłu na nierównościach?
hi
nic mnie juz nie myszkuje, tuleje chce wymienic na wahaczu poprzecznym poniewaz otwor pod srube nie jest juz w osi tulei tylko przy jej dolnej krawedzi i wyglada mniej wiecej jak - w przekroju- wirnik pompy mimosrodowej.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum